Anemun parašė:
O apie psichiatrine negalvojai sendie as gavau cia is vienos draugeles toki pasiulyma ten vaziuot pailset![]()
Gal ir kelialapį davė? Mielai priimčiau
Anemun parašė:
O apie psichiatrine negalvojai sendie as gavau cia is vienos draugeles toki pasiulyma ten vaziuot pailset![]()
Gal ir kelialapį davė? Mielai priimčiau
laurasadz parašė:
Isvis tu cia nepriklausai geguzinukam tai ir eik i sawo grupes.. zek sawe ir sawo vaika. Yra pirktiniu kruopu kosiu ekologisku. Ir kas kaip nori tas taip maitina
As tai isvis tokios nuomones kad vaikas ateiti visko prisiragaus , bet jei as esu namie ar ten kur yra virykle ir puodas visada virsiu pati kose, nebent esu kazkur kely ilgoj kelionej ir nera galimybes issivirti kosiu rada viena kita karta duosiu pirktine. Mano nuomone ta kad jei yra galimybes ir sanaudos tai gali pagaminti pati, nebent neturi galimybiu tada ne pries ir pirktines koses
erroneousness parašė:
Jau tik nereikia manes varineti. Nes as galiu tik nachuij tave nuvaryt. Dar ir psichines pasirodo vaikus augina.
Manau tu didesne psichine nei as
duosiu durniui kelia geriau
KristeSaule parašė:
Na tikrai, ko Jus taip uzsipuolat. Ne visos turi su kuo pakalbeti apie intymius dalykus, o internete patikekit kiek nesamoniu galina prisiskaityt. O cia klausimas n…
Tokiais atvejais ir parodoma visa kultura ir tolerancija. Juk per prievarta niekas nevercia atsakineti. Bet ne, reikia pasitycioti, pazeminti.
erroneousness parašė:
Jau tik nereikia manes varineti. Nes as galiu tik nachuij tave nuvaryt. Dar ir psichines pasirodo vaikus augina.
Matosi paciai su nervais kazkas negerai, savo nuomone gali primest kitur, o cia ji visiskai neidomi, viso gero ir laimingo kelio, protinguole mat..
P.s. 
aszuikis parašė:
Tokiais atvejais ir parodoma visa kultura ir tolerancija. Juk per prievarta niekas nevercia atsakineti. Bet ne, reikia pasitycioti, pazeminti.
Taip būtent tokia jau kultūra. Geriau jau mergina paklausia, nes klausimai niekada iš niekur nekyla. Aš kaip tik galvoju, kad toks skrupulingas požiūris rodo, kad mergina žymiai daugiau išmano, nes rūpi net ir teorinės pastojimo galimybės.
erroneousness parašė:
Kas čia dabar? Nu nieko sau - žemiau jūros lygio, moterie!
Marsiete parašė:
Kodėl jūs visos taip puolat? Autorė klausia labai logiško klausimo ir gerai kad nerimauja, nes teoriškai yra įmanoma, jei vaikinas nekruopščiai rankas nusiplovė. Ne…
Nei pirma nei paskutine kuri prisiregistruoja su kvailu klausimu ir dingsta po keliu dienu. Paprasciausiai nesitiki kad tai ne meduza.
erroneousness parašė:
nu cia dabar!
^%$#%#&*^&*^&(&
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai