TheHappiest parašė:
Nežinau 🤷♀️😂
Nu baik a? Esi nėščia, nenoriu aš toliau tęsti. Sorry, bet nu ne man ginčytis su nėščia, saugok pilvuką, aš nuoširdžiai, tikrai
TheHappiest parašė:
Nežinau 🤷♀️😂
Nu baik a? Esi nėščia, nenoriu aš toliau tęsti. Sorry, bet nu ne man ginčytis su nėščia, saugok pilvuką, aš nuoširdžiai, tikrai
StebukloMama parašė:
Nu baik a? Esi nėščia, nenoriu aš toliau tęsti. Sorry, bet nu ne man ginčytis su nėščia, saugok pilvuką, aš nuoširdžiai, tikrai![]()
😂😂😂😂😂😂😂😂
O su kuo tau labiausiai patinka ginčytis? 😂
xxxxxxxxxxx1 parašė:
nesisalink ba bus nuobodu😂
Lapė, gal tu nuleisk gazą... Visad buvai super, tikrai gerbiau, bet nu patyčios be ribų pas tave. Gana. Esi protinga moteris/būsima mama, bet kam taip elgtis? Kuo toliau tuo baisiau... Viskas, sakau gana, tikiuosi visos pagaliau sulauksite savo gandų ir nebereikės čia taip elgtis, linkiu laimės
TheHappiest parašė:
😂😂😂😂😂😂😂😂
Su niekuom... Gana
tausok energija
StebukloMama parašė:
Tau galioja ane? 😂🤣🙈 Juk vistiek nesupranti 😂🤣
Ai man tu neidomi, talk to my hand ♥️
StebukloMama parašė:
Jei tu užsienyje nuo 13 metų būtum kažin ar nepamirštum, o šiaip tai ar kibinau kada nors tave dėl kalbos kad reiškiesi? 😂 🤣 Neturit ką veikt, o kabintis net prie g…
eik i emigracija toliau.
StebukloMama parašė:
Lapė, gal tu nuleisk gazą... Visad buvai super, tikrai gerbiau, bet nu patyčios be ribų pas tave. Gana. Esi protinga moteris/būsima mama, bet kam taip elgtis? Kuo t…
Moteris/busima mama...
ech... bitute, nesisudink ranku.
StebukloMama parašė:
Su niekuom... Ganatausok energija
![]()
Energijos dar ir tau galiu paskolint 🙂
TheHappiest parašė:
Energijos dar ir tau galiu paskolint 🙂
Neskolink jai nieko, pagieza, net negali praeit ji pro mane, nagus niezti. Uzsiparinus negyvai
Merginukeee parašė:
Neskolink jai nieko, pagieza, net negali praeit ji pro mane, nagus niezti. Uzsiparinus negyvai![]()
![]()
![]()
Pati pakomentuoja ir paskui pati verkia. Nesuprantu 🤷♀️🤦♀️
TheHappiest parašė:
Pati pakomentuoja ir paskui pati verkia. Nesuprantu 🤷♀️🤦♀️
Baigesi jegos
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai