Niuni parašė:
Dar tiktų jūsų komentaras jei išvis be lietuviškų raidžių rašytų o dabar tik vietoj "lietuvių" parašė "lietuviš". Na gi būna kad pasispaudžia ne ta raidė.. ko čia s…
Dėl to kad panaudojau žodį žinau, vietoj moku
Niuni parašė:
Dar tiktų jūsų komentaras jei išvis be lietuviškų raidžių rašytų o dabar tik vietoj "lietuvių" parašė "lietuviš". Na gi būna kad pasispaudžia ne ta raidė.. ko čia s…
Dėl to kad panaudojau žodį žinau, vietoj moku
Marycious parašė:
Dėl to kad panaudojau žodį žinau, vietoj moku![]()
O koks skirtumas? Temą kūrėte jūs ir formuluojate sakinius kaip jūs norite. Prisiknisti prie žodžių vaikiška
Šypsnius parašė:
O ko cia iskart saukti (sauktukas gale). Tegul daro nors ir kasdien. Nepatiko komentaras apeik, jau nervina negaliu. Atrodo sedi ir laukia kas kazka ne i tema paras…
Ne tavo ir ne reikalas, kaip as emocijas reiskiu. sauktuku, kableliu ar suduku.
Šypsnius parašė:
Mane tiesiog uzknisa zmones skaiciuojantys svetimus pinigus 😁 viskas 🤷♀️
Tu pagalvok ar pinigus skaiciuoja, ar kvailus poelgius.
pinigu as turiu, svetimu man netruksta. O Tu isikandai is kitos ...... ta neskaiciuok pinigu ir varai kaip papuga. Atsigaukit, saibines.
xxxxxxxxxxx1 parašė:
visiskai nei vienos piktos nera apsoliuciai😁 gi puse dienos snekam apie tai kad skirtingos nuomones nereiskia kad piktos ir kad komentaras be grazbilysciu taip pat …
Pvz as pikta, kodel cia kazkokia turi mane durnint.
as gi su ja net nesnekejau. O ji man apie pinigus pasakoja.
Merdzinuke parašė:
Ne tavo ir ne reikalas, kaip as emocijas reiskiu. sauktuku, kableliu ar suduku.![]()
Nu va prasau 😁 burna gerai praplaut su proskom ir tiek! 🤪
Moterie/busima mama 🤦♀️
Merdzinuke parašė:
Pvz as pikta, kodel cia kazkokia turi mane durnint.as gi su ja net nesnekejau. O ji man apie pinigus pasakoja.
![]()
Merdzinuke parašė:
Pvz as pikta, kodel cia kazkokia turi mane durnint.as gi su ja net nesnekejau. O ji man apie pinigus pasakoja.
![]()
nu tu tai matau kad pikta😂😂🤣🤣🤣🤣oj blem negaliu😂😂😂🤣🤣🤣
as tai laukiu db veiksmo😂😂😂
Šypsnius parašė:
moteris ir busima mama nera sventoji mergele marija,cia jau tas palyginimas kad ir taip va prasau kalba busima mama irgi madingas reikalas,bet ir moteris ir mama yra tiesiog zmogus🙂
Šypsnius parašė:
Tu sau su locu prasiskalauk pries pasakodama, kas ka skaiciuoja. As cia su jum neatejau gelyciu ir zvaigzduciu piest.
xxxxxxxxxxx1 parašė:
nu tu tai matau kad pikta😂😂🤣🤣🤣🤣oj blem negaliu😂😂😂🤣🤣🤣
Tai veiksmo ir ji laukia, bet as neduosiu uzsikraut 😁🙅♀️ Tegul dusina save su savo tokiom emocijom. 😉
xxxxxxxxxxx1 parašė:
moteris ir busima mama nera sventoji mergele marija,cia jau tas palyginimas kad ir taip va prasau kalba busima mama irgi madingas reikalas,bet ir moteris ir mama yr…
O pala, cia zodis sudukas isvede is kantrybes ja?
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai