galadriel parašė:
Kokiu budu susirgti jei pernai per metus buvo uzfiksuoti tik 2 susirgimo atvejai.Be to tymai nera jau tokia nepagydoma liga.
sifilis irgi pagydomas... kam saugotis, taigi issigydysi...
galadriel parašė:
Kokiu budu susirgti jei pernai per metus buvo uzfiksuoti tik 2 susirgimo atvejai.Be to tymai nera jau tokia nepagydoma liga.
Viletux parašė:
O ko jūs mane puolat, aš pati parašiau jums, kad nėra 100 proc apsaugos, ar galiu aš atsakyti už tai, ką kiti kalba?
Kad nėra 100proc.apsaugos,tai ir skiepyti nesaugo neskiepytų kai čia dauguma rašote,gryna nesąmonė mamų išgalvota
saulyne parašė:
O kas ten neaišku tuose skaičiukuose,ulac praneša,kad kokliušu susirgo 20 asmenų iš jų 6 neskiepyti 14 paskiepytų.Jūs man ten kažkokias pievas skaičiuojate,kalbama …
cia tas pats kad maryte nuskyne 6 supusuvusias braskes ir 14 sveiku, bet darze ju dar tukstanciai... tai kiek isvis skiepytu buvo ir kiek neskiepytu? nes jeigu is 1000 susirgo 14
skiepytu, o is 100 neskoepytu 6 tai tokiais skaiciais aisku butu viskas.. o dabar 20-6=14
viktrija.93 parašė:
Tai siulot buti neistikimiems?
Vien del pagarbos zmogui juk nelakstoma su bet kuo.
saulyne parašė:
Kad nėra 100proc.apsaugos,tai ir skiepyti nesaugo neskiepytų kai čia dauguma rašote,gryna nesąmonė mamų išgalvota![]()
Nu ir vėl, ar aš jums kažką panašaus rašiau? Kodėl turiu prisiimti atsakomybę už kito žmogaus žodžius?
Nors " bandos" imunitetas - egzistuojantis dalykas.
Lūšiukė parašė:
O kas yra rimta priežastis neskiepyti?
Na, tarkim alergija sudetinem dalim
viktrija.93 parašė:
cia tas pats kad maryte nuskyne 6 supusuvusias braskes ir 14 sveiku, bet darze ju dar tukstanciai... tai kiek isvis skiepytu buvo ir kiek neskiepytu? nes jeigu is 1…
Ne na dar kartą paskaitykite ką parašysiu.Skiepyti serga ligomis nuo,kurių pasiskiepiję ir sirgdami platina ligą,kuo jie skiriasi nuo neskiepytų,ogi niekuo.Dabar aiškiau?
Juditel3 parašė:
Na, tarkim alergija sudetinem dalim
O kas jas tiria? Niekam neidomu ar kokiai medziagai nera alergijos.
galadriel parašė:
Tai siulot buti neistikimiems?Vien del pagarbos zmogui juk nelakstoma su bet kuo.
prie ko cia lakstyti ir neistikymybes as bendrai kalbu...
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai