Booboo parašė:
Westa, nu ir privirei koses 😉🤪
Senelis privire 😁🤭
Booboo parašė:
Westa, nu ir privirei koses 😉🤪
Senelis privire 😁🤭
Booboo parašė:
Nu ir as ikisiu trigrasi 🤗 beskaitant si foruma ir dar kokia 1500 puslapiu bandant atkasti “ka padare lape ir bite gruodzio menesi” man padaznejo poreikis slapintis…
Man patiko!!!! Tas senelis
va narė esat labai faina!
jėga. Man jūs patinkat
O šiaip ir atėjau ir aš paskaityt tik dėl to senelio ir vėliavų
kurios prasidėjo tikrai be bituko ir lapiuko
Booboo parašė:
Nu ir as ikisiu trigrasi 🤗 beskaitant si foruma ir dar kokia 1500 puslapiu bandant atkasti “ka padare lape ir bite gruodzio menesi” man padaznejo poreikis slapintis…
Labai teisingas pastebejimas apie vaiku pasisakymus, nes nei viena neturi spresti kam susilaukti, kam ne ir juolabiau nezinant situaciju taip komentuoti!💐👌
Kikimar parašė:
Ačiū, Jums taip pat gražios. Pasimatavau. Jei nežinote, bkt reikia matuoti ryte tik prabudus, o ne per pietus, kaip kad Jūs siūlote - neklaidinkite merginų![]()
…
Aciu, Jums taip pat greiciau sulaukti stebuklo!💐
Milanno parašė:
Labai teisingas pastebejimas apie vaiku pasisakymus, nes nei viena neturi spresti kam susilaukti, kam ne ir juolabiau nezinant situaciju taip komentuoti!💐👌
Ačiū
karapuznike parašė:
As ir pati faina 😂😂
Nesiginčyju 😂
Helly parašė:
Čia kažkas mėnulio fazes sumaišė? Aūūū, pilnatis tik ketvirtiadienį bus![]()
Įsivaizduojat kas čia bus 4dienį? 😂😂😂
Booboo parašė:
Labai sutinku!🌻
xxxxxxxxxxx1 parašė:
visada galima vaikus siltnamy augintis kai toks baisus pasaulis🤦♀️
Negelsiu - dar pati nugaišiu😂
xxxxxxxxxxx1 parašė:
visada galima vaikus siltnamy augintis kai toks baisus pasaulis🤦♀️
Tu man geriau papasakok, ka ten gruodzio menesi prisidirbai. Ir taip ir taip galvoju, bet nieko rimto ar idomaus nepamenu...🧐🤔😁
Booboo parašė:
Tu man geriau papasakok, ka ten gruodzio menesi prisidirbai. Ir taip ir taip galvoju, bet nieko rimto ar idomaus nepamenu...🧐🤔😁
Tai tu įsivaizduok, jei visas td linksniuoja! 😂
4 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai