Evighet parašė:
Parodyk straipsnį, netikiu 🤣😂🙈
Ji priekiu išvažiavo man rodos
Evighet parašė:
Parodyk straipsnį, netikiu 🤣😂🙈
Ji priekiu išvažiavo man rodos
Evighet parašė:
Sutinku. Bet realiai nesuprantu iki šiol kaip ta moteriškė sugebėjo išlėkti atbulai 😂
Tai greičiausiai tokios ir konstrukcijos buvo... Tai gerai, kad ziopla vairuotoja parodė broką, o ne kokia didesnė nelaimė.
Evighet parašė:
Na taip, pasisekė. Bet vistiek žiopla į teisės atimčiau. Nes visgi eismo įvykis buvo, ir ji kėlė pavoju sua ir aplinkiniams 🤔 visai nesaugus eismas 😂
Taip dauguma vairuotojų turėtų netekti teisių
juk kasdien vyksta zioplos avarijos ir net užmuša nekaltus. Bet nėra taip baudžiami vairuotojai.
Evighet parašė:
Žinoma ėsu 😂
Man rodos ji ne atbula išvažiavo. O apsaugos tikėtina, kad popierinės
Šilo_uoga parašė:
https://www.15min.lt/m/id/verslas/kvadratinis-metras/nekilnojamasis-turtas/is-prekybos-centro-europa-iskritusi-vairuotoja-padave-i-teisma-aiksteles-savininkus-973-1…
Kad netikiu juokavau, taip pastoviai čia visos Ale straipsniais mėtosi 😂 o aš kiek pamenu buvo kalbama jog atbula į važiavo. Db detaliau paskaitysiu. Tada tik minimaliai žiūrėjau per žinias 😂
Evighet parašė:
Kolkas man sekasi gerai ☺️ jau 8+0 ☺️
Super, taip ir toliau aukit!
B.I.T.Ė. parašė:
Man rodos ji ne atbula išvažiavo. O apsaugos tikėtina, kad popierinės
Blin gal tada mano klaida. Tuoj pažiūrėsiu. O dėl apsaugų tikrai nepaėmenu, bet jei tikrai popierinės tai tada išviso kosmosas. Atsiėmu visus žodžius, pažiūrėsiu ir tada vėl padiskutuoti grįšiu 😂🤣🙈
Lūšiukė parašė:
Super, taip ir toliau aukit!
Dėkoju ☺️
To_the_Moon parašė:
Nu tai tik popierines, nes kokiu greiciu reiketu aikstelej lekt, kad normalias tvirtas apsaugas nunest 😅
Spėju, kad ten net norėdamas negalėtum didelio greičio išspaust🤔
B.I.T.Ė. parašė:
Turėčiau bapkių ir laiko, tai net nesvarstydama ir aš paduočiau 🙂
Yra advokatų kurie atstovauja ir už didesnį procentą, tik aišku atsakovo advokatas manau irgi bus nepėsčias
man čia irgi kosmosas ta istorija, o sumaišyti pedalus iš tikro ne taip ir sudėtinga. Pvz jeigu jaunas vairuotojas koks po stresu, visaip gali būt.
Svarbiausia, kad pati gyva ir nieko neužmušė, gan kraupiai video atrodo, kai ji nukrenta tik tik pravažiavus mašinai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai