Evighet parašė:
Kolkas man sekasi gerai ☺️ jau 8+0 ☺️
Taip ir toliau lai tas mažas žirniukas išsitaiso iki galo ir pradžiugina tėvelius
Evighet parašė:
Kolkas man sekasi gerai ☺️ jau 8+0 ☺️
Taip ir toliau lai tas mažas žirniukas išsitaiso iki galo ir pradžiugina tėvelius
Na paskaičiau kelis straipsnius, man "apsaugos" nors ir metalinės atrodo netinkamai, bet vieno straipsnio sakinys man užkliuvo : "Iškart po avarijos darytose nuotraukose matyti, kad metalinės konstrukcijos, pro kurias lyg pro užuolaidas ketvirtadienį pralėkė BMW, prie gelžbetonio blokų pritvirtintos gana dideliais tarpais, todėl visiškai nesustabdė įsibėgėjusio automobilio"
Taip ji važiavo priekiu, ok. Bet kodėl minima apie įsibėgėjimą? 😂 Bet kuriuo atvėju metalinės apsaugos juostelės man visai neatrodo saugiai 😂🤣 ypač jų sujungimai
Šilo_uoga parašė:
Yra advokatų kurie atstovauja ir už didesnį procentą, tik aišku atsakovo advokatas manau irgi bus nepėsčiasman čia irgi kosmosas ta istorija, o sumaišyti pedalu…
Nu ten tikrai situacija kraupoka. Ir to automobilio, ant kurio vos neužkrito, vairuotojas tai tikrai laimingo atsitiktinumo dėka sveikas ir gyvas.
Aš po vienu iš straipsnių komentarus mačiau. Tai baisu kas per žmonės. Tokių šlykščių komentarų prirašė apie visą šitą įvykį, kad siaubas.
Nessi parašė:
Tai tas prekybcentris gi Lietuvoj jau bankrutavo. Idomu is ko teisis?
Nuo kada bankrutavo? 
B.I.T.Ė. parašė:
Nuo kada bankrutavo? Jei teisinga šita į info. Tai kaži ar šios įmonės greitu metu bankrutuos 🤣
Aaaa. O as maniau kad ten Prisma statesi. Nu jo suparinau
B.I.T.Ė. parašė:
Nu ten tikrai situacija kraupoka. Ir to automobilio, ant kurio vos neužkrito, vairuotojas tai tikrai laimingo atsitiktinumo dėka sveikas ir gyvas.
Duok žmonėms galimybę palot, tai į eilę rikiuojasi
tose komentarų sekcijose kiekvienas gali pasitikrinti savo normaliam gyvenime dar neatrasto žiaurumo lygį :))
Guaca parašė:
uoj, ponia, tik nepradekit vemti saldainiais ir kava, ok?
jeigu taip vimdo atsidekojimui skirti dalykai - juos galima paaukoti maisto bankui…
Nesąmonė. Nelabai padeda tie žmonės, kurie mano, kad už maistą gali nupirkt profesionalą. Siauras mąstymas.
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai