Vabaliukas09 parašė:
Nuoširdžiai džiaugiuosi dėl jūsų tikiuosi jog tik viskas bus gerai ir to labai linkiu🥰
Tu džiaugiesi? 😂 Negi tikrai gailėjaisi savo pasakytų "gražių" žodžių? 😂
Vabaliukas09 parašė:
Nuoširdžiai džiaugiuosi dėl jūsų tikiuosi jog tik viskas bus gerai ir to labai linkiu🥰
Vabaliukas09 parašė:
Aš tai už ta moterį nes kaip bebutu aikštele turi būt saugi net jei ir vairuotoja žioplia, nes pvz jei kas atsitrenktu stipriai į mano masina ir aš iškrisiu su sav…
Sutinku. Bet realiai nesuprantu iki šiol kaip ta moteriškė sugebėjo išlėkti atbulai 😂
Evighet parašė:
Sutinku. Bet realiai nesuprantu iki šiol kaip ta moteriškė sugebėjo išlėkti atbulai 😂
Aš irgi,bet svarbu jog viskas baigėsi laimingai jog sveika ir gali paduot į teismą aikšteles statytojus🤨
Evighet parašė:
Per greit nuteisiau tada jus,ta aš sugebu🙃
Vabaliukas09 parašė:
Aš irgi,bet svarbu jog viskas baigėsi laimingai jog sveika ir gali paduot į teismą aikšteles statytojus🤨
Na taip, pasisekė. Bet vistiek žiopla į teisės atimčiau. Nes visgi eismo įvykis buvo, ir ji kėlė pavoju sua ir aplinkiniams 🤔 visai nesaugus eismas 😂
Vabaliukas09 parašė:
Per greit nuteisiau tada jus,ta aš sugebu🙃
Hmmm nu įdomiai įdomiai 😂🤣 gerai jog šiais laikais biški gražiau neteisia žmonės, į tai nulinčiuota būčiau buvus 🤣😂🙈
Šilo_uoga parašė:
Aš šiandien mačiau straipsnį, kad ta moteris iškritusi iš prekybos centro stovėjimo aikštelės padavinėja į teismą aikštelės savininkuskas kaltas dėl to, kad išk…
Turėčiau bapkių ir laiko, tai net nesvarstydama ir aš paduočiau 🙂
Evighet parašė:
Esat vairavusi automatą?
Evighet parašė:
Na taip, pasisekė. Bet vistiek žiopla į teisės atimčiau. Nes visgi eismo įvykis buvo, ir ji kėlė pavoju sua ir aplinkiniams 🤔 visai nesaugus eismas 😂
Nesąmonė. Tai iš visų, kurie sukelia avarijas, reikia atimti teises🤷♀️
Žiopla ar ne žiopla, tai bet kam gali nutikt
B.I.T.Ė. parašė:
Esat vairavusi automatą?
Žinoma ėsu 😂
Įdomiai dėl teisių tai realiai nu niekaip nesuprantu kaip Glima atbulai taip išvažiuoti. Nu tikrai nesuprantu 🤔 aš suprantu būna visko, tikrai suprantu, bet niekaip nedaeina kaip taip išvažiuoti. Na jau nebent ten tikrai aikštelėje apsaugos popierinės ir mažai reikėjo jas išlaužti
Evighet parašė:
Hmmm nu įdomiai įdomiai 😂🤣 gerai jog šiais laikais biški gražiau neteisia žmonės, į tai nulinčiuota būčiau buvus 🤣😂🙈
Tikrai taip,na nieko geriau vėliau suprast padarius klaida negu visai nesuprast,o aš čia kažkuria diena ir buvau pagalvojusi kaip jum sekasi.
Vabaliukas09 parašė:
Tikrai taip,na nieko geriau vėliau suprast padarius klaida negu visai nesuprast,o aš čia kažkuria diena ir buvau pagalvojusi kaip jum sekasi.
Kolkas man sekasi gerai ☺️ jau 8+0 ☺️
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai