Ciocytė parašė:
Nu bet..... kaip fainai jiems taip gyventi, geriau filma koki susuktu....![]()
Nu žodžiu dekoju norejau tesog patarimo
Ciocytė parašė:
museirsimba parašė:
Gavot patarima ir ne viena 😂
Šakar. Makar parašė:
Nu tai lai drožia į kumštį, jei jau pistis nenori 🤷♀️
Nu ji man pas sake reike vaistu . Sako nenori vaiku . Buvo kandonas plišes tai lepe eit tablete pirkti viena karta buvo dienos susimaiše
Ciocytė parašė:
Matyt per daug vargo.
Ciocytė parašė:
Gavot patarima ir ne viena 😂
Dekoju kaš keki gavau
museirsimba parašė:
Merginos esu pasimetus nezinau ka daryt nusipirkau vaistus dabar jei reikes laukti kito meneso nx .. draugas sake nenori su kandonais pistis
Tai nesipiskit, nereiks kandonu!!!
museirsimba parašė:
Merginos esu pasimetus nezinau ka daryt nusipirkau vaistus dabar jei reikes laukti kito meneso nx .. draugas sake nenori su kandonais pistis
Draugas gali vazektomiją pasidaryt, tą labai rekomenduočiau. Nes su galva jau, deja, turbūt nieko nebepadarysit
rudagazele parašė:
Draugas gali vazektomiją pasidaryt, tą labai rekomenduočiau. Nes su galva jau, deja, turbūt nieko nebepadarysit![]()
Jau kad tik, tokiems mačo čia ne problema, "bobos" tegu susitvarko. Jam svarbu kišt, traukt 🤦♀️
rudagazele parašė:
Draugas gali vazektomiją pasidaryt, tą labai rekomenduočiau. Nes su galva jau, deja, turbūt nieko nebepadarysit![]()
Sakyčiau gal ir gerai, kad vaikų nenori :)) visas įmanomas apsaugas įsigyt reiktų
Lūšiukė parašė:
Bet jei atleidus stabdį spusteli gazo pedalą?visko būna, juk ir prastos savijautos gali būti ir kokie rūpesčiai galvoj ir apie vairavimą nesusitelki pilnumo…
Aš manau, kad tokio žioplumo lygio keliuose išvis neturėtų būt (čia aš NE apie iškritimą iš aikštelės - jos konstrukcija pasibaisėtinai prasta), aš apie pedalų sumaišymą. Jei neturi reakcijos per sekundę-dvi pakeisti savo veiksmų - neturėtum vairuoti. Čia ne juokas - yra atsakomybė už save, savo keleivius, visus kitus eismo dalyvius aplink.
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai