Ciocytė parašė:
Tai kam tiek po tiek valandu art?
Gal tam jog tureti gerus finansus?
Ciocytė parašė:
Tai kam tiek po tiek valandu art?
Vabaliukas09 parašė:
Su nemiga aš probelmu turiu jau nuo 14m net ir darbas po 14val per para nepadėjo susitvarkyt su nemiga.
Tai ieškokit kažkokių įvykių, kas sąmoningai ar pasąmonėje įtakojo jūsų mintis...neatsitinka nemiga staiga, iš niekur. Jokių vaistų negeriu, kartais geriau, kartais blogiau miegu, bet prabundu nuo bet kokio garso...
Ciocytė parašė:
Nepajegia...
nors pries tai sake kitaip apie vyro kelimasi maitinti..
Jus perskaitykite dar karta mano komentarą kuriame viskas aiškiai parašyta
Vabaliukas09 parašė:
Na jei tavo vyras dirba 7.5val, tai varyk tu dvigubai aisku. Bet kaip sakiai, jusu finansai panasus, tik per puse. Tai matyt vyras gudresnis, dirbdamas 7val ir gaudamas tiek kiek tu ardama 14val.
Vabaliukas09 parašė:
Jus perskaitykite dar karta mano komentarą kuriame viskas aiškiai parašyta
Mes skaitome, visos, nes labai uzkabina jusu velimasis..
Viletux parašė:
Tai ieškokit kažkokių įvykių, kas sąmoningai ar pasąmonėje įtakojo jūsų mintis...neatsitinka nemiga staiga, iš niekur. Jokių vaistų negeriu, kartais geriau, kartais…
Vaistų nuo nemigos aš negeriu,o nemiga man dėl to jog labai daug minčių galvoje ,analizuoju dienos įvykius,galvoju apie planus kitos dienos ,tai laikas kada aš būnu viena pati su savim ir man to laiko reik nes tada aš susidelioju viską savo galvoje,o tai man nepadeda užmigti greit ,o ir miegas jautrus ,tad kai kitos ten gali pamiegoti su vaikų pietų aš negaliu nes garsai lauke man trukdo. Jei ir pavyksta užmigt jau vaikas prabduna ir reik keltis .
Vabaliukas09 parašė:
Tai kaip atrodo jūsų namai jei kiaura para miegat su vaikų aš žinokit laiko miegot su vaikų diena neturiu kada ,tiek veiklos nuo ryto iki vakaro kad tikrai būnu vak…
Kadangi aš žindžiau, tai visiškai išsimiegodavau naktimis be atsikėlimų, išsibudinimų 😁
Kaip reikia gyvent (dviese), kad dieną iš dienos kuoptis, kas ten tiek apšnerkščia 😁
Beje, iš antrosios darbovietės nebuvau išėjus atostogų. Todėl nereik čia pasakot, kokia šauni esi 😅
galadriel parašė:
Tavo mergaitė gimusi rugpjūčio 8 d, o rugsėjį jau rašei jog duodi mišinį be karvės pieno baltymo. Tai kas dabar nusikalba?
Tai kur jum čia savaite laiko maitinimo mp ?
Letena parašė:
Kadangi aš žindžiau, tai visiškai išsimiegodavau naktimis be atsikėlimų, išsibudinimų 😁
Pas ja pilis ten tai kol kiekviena kamputi isvalo iseina 24/7 darbo
As namuose su 3vaikais ir tai jeigu kiekviena diena saziningai daryt darbus maximum 4val turiu jo
nebent zinai visa savaite nieko nedarai tada turbut ir atsiranda tiek darbo
... Neisivaizduoju kaip reikia gyvent , kad butu be perstojo to darbo namuose visai dienai ...
Vabaliukas09 parašė:
Bet tas proletaro mentalitetas 🤦♀️ Kaip ten sako apie žmogų ir kaimą..
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai