Vabaliukas09 parašė:
Pasidalinkite kaip jei nesunku![]()
Mažiau telefone sėdėk naktimis
Vabaliukas09 parašė:
Pasidalinkite kaip jei nesunku![]()
Mažiau telefone sėdėk naktimis
Vabaliukas09 parašė:
Aš galiu pateikti pvz viena kaip meile jaučiu rodau kaip mūsų šeimoje suprantama meile .mes dažnai ne tik sakome kaip mylim vienas kita,bet ir rodome apsikabinam,me…
O kaip kūdikiui 5 mėnesiu parodyti meilę? Pamokink, tu mane netikusia motiną 🤔
Evighet parašė:
Kūdikis gyvena pagal išlikimo sąlygas, jam svarbu būti pamaitintam, prižiūrėtam, ir svarbiausia saugiam. Jei vaikas nori mamos ir jaučiasi saugiau su mama (taip būn…
Tai yra meile ar aš sakau jog nėra ,aš paprieštaravau tik tam jog mama kuri rodo meile tokį bus nereiskia jog vaiką myli labiau negu mama kuri nesikelia prie vaiko visada. Čia galima kalbėti apie vaikus ko jiem reik,maniškė tikrai gerai jautėsi ir su tėčiu ir su manim tad jis galejo keltis ir pasirūpinti,pas tave yra kitaip bet ar tai reiškia jog aš savo vaiką myliu mažiau ?
Bet jūs ir pavarot su diskusija.
Aš maitinu mp, vyras kėlėsi nuo gimimo pakeist sauskelnes kartą per naktį, nemanau, kad sunku, kai aš keliausi maitint dažnai ir iš nuovargio būdavo etapų, kai nesuprantu jsu net ar miegojau ar ne. Vaikas iki 9 mėnesio kėlėsi 5-6 ryte ir vyras dažnai kėlėsi su juo kartu, kad galėčiau aš pamiegot. Nebuvau iš tų kurios gali miegot kol vaikas žinda. Man tai be šansų. Dabar etapas, kai atpratinti stengiuosi kuo mp, tai vyras migdo ir miega su juo dviese, išsimiegam visi jau gerai,v nesikelia jau naktim, nebent dar kokį 1 kartą. Mano vyras kaip tik sako jam taip net geriau miegot, nes vietos jiems daug
O beje aš irgi jautriai miegu, pavyzdžiui, niekaip neužmigciau prie laikrodžio tiksejimo, tai man tai ne kiek neatrodo keista. Man užmigt užtrunka kartais ir 2 valandas, neturiu tokios stebuklingos savybės atsigulti ir miegot
Vabaliuk esi bandžiusi eterinius aliejus? Man padeda atsikratyti tų tokių planavimų, mintyse repetavimų ką, kur, kaip pasakysiu, ką darysiu ir pan. Žinoma miego nesutvarko iki galo. Vistiek budinuosi po kelis kartus per nakti 🤷♀️ bet nors dieną nepavargstu nuo tų minčių gausos. Va mano miegas ir db net jaučiuosi pailsėjus ir keltis dėl vaikų nereikia. O būna daug sunkiau. 
Vabaliukas09 parašė:
Tai yra meile ar aš sakau jog nėra ,aš paprieštaravau tik tam jog mama kuri rodo meile tokį bus nereiskia jog vaiką myli labiau negu mama kuri nesikelia prie vaiko …
Čia tu pati iškraipei mano pasakymą, aš pasakojau savo situaciją, aš negaliu kitaip auginti vaiko, jei jis yra toks. Jis nori mamos, jam manęs nereikia ypač naktį, jis nori tik manęs (taip pat ir dukra paaugus), mano vaikai turi labai labai stiprų ryšį su manimi, ir aš dirbdama, bei studijuodama namie 40h/savaitę vistiek keliuosi kai jiems reikia manęs, ir klausimas buvo ar vyras ir vaikai joja ant manęs ar tiesiog tai yra mano meilė? Aš nekalbėjau apie tave, aš parodžiau kitą variantą, ir negalima sakyti jog vyras nesukelia tai jau jis joja ant moters, situacijos individualios, vaikai skirtingi, mes visos skirtingos, mano vyras bando, bet galutinis rezultatas taspats, tai ką man reikia miegoti ir nusispjauti į vaikus, nes juk jie joja ant manęs? Ar tiesiog duoti jiems meilės kurios jiems reikia?
Lūšiukė parašė:
Vabaliuk esi bandžiusi eterinius aliejus? Man padeda atsikratyti tų tokių planavimų, mintyse repetavimų ką, kur, kaip pasakysiu, ką darysiu ir pan. Žinoma miego n…
Kokie aliejai, man irgi aktualu 😅 aš amžina pelėda, ir dabar miegoti tik 4h per parą man jau mažai kai tai vyksta kasdien, noriu bet galvoje tvarkos 😅
Lūšiukė parašė:
Vabaliuk esi bandžiusi eterinius aliejus? Man padeda atsikratyti tų tokių planavimų, mintyse repetavimų ką, kur, kaip pasakysiu, ką darysiu ir pan. Žinoma miego n…
Eteriniai aliejai yra kažkas super mano ir mūsų šeimos nemiego atveju☺️. Vyras, kuris vienąkart per mėnesį dirba naktimis, po naktinio tokio išderinto režimo negali iškart "atgauti" įprasto miego ritmo. Tai pvz., levandų ea jam puikiai pagelbėja. Aš irgi, kai negaliu užmigti, pasidedu nosinaitę su keliais lašais EA prie pagalvės, atpalaiduoja, padeda greičiau "nulūžti". Taip pat kaip ir jūs, mano miego ritmas išsiderino gimus pirmai dukrai ir iki šiol dar negrįžo, nors jau abi merginos ismiega naktį, budinėju kūdikio ankstesniu režimu😁🙈. O kai pabundu, tai ir užmigt kartais pavyksta po valandos kitos tik. Ryte prieš žadintuvą akių atplėšti negaliu😁...
Evighet parašė:
Kokie aliejai, man irgi aktualu 😅 aš amžina pelėda, ir dabar miegoti tik 4h per parą man jau mažai kai tai vyksta kasdien, noriu bet galvoje tvarkos 😅
Lavandula angustifolia aš naudoju, dar apelsinų EA ir mandarinų miegui geresniam galima, bent jau aš šituos naudoju☺️.
leila123 parašė:
Bet jūs ir pavarot su diskusija.
Aš maitinu mp, vyras kėlėsi nuo gimimo pakeist sauskelnes kartą per naktį, nemanau…
Matai, pavyzdžiui, maitinasi mp = vaikas tuštinosi ir šlapinosi valgant 😅
Maitinu pm, tai ar taip ar taip su klykiančiu vaiku keliauju mišinuko gamimti, tad ir prie to pačio pakeičiu pampersą, tad hmmm, na neverta juk vyro keltis jei man ir taip viskas "pakeliui" 😅 taip, ryte, savaitgaliais, vyras keliasi su vaiku, ir taip darbo dienomis būna su vaiku kol suruošiu didžiąją į darželį, tada pasikeičiam ir jis veža dukrą į darželį. Tad kai gali padėda, bet nu naktį tikrai neapsimoka kartais kelti vyrų 😅
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai