fleur68 parašė:
Lavandula angustifolia aš naudoju, dar apelsinų EA ir mandarinų miegui geresniam galima, bent jau aš šituos naudoju☺️.
Papasakok kaip naudojasi ir panašiai, pirmą kartą naudočiau ir ant to esu baisiai buka
fleur68 parašė:
Lavandula angustifolia aš naudoju, dar apelsinų EA ir mandarinų miegui geresniam galima, bent jau aš šituos naudoju☺️.
Papasakok kaip naudojasi ir panašiai, pirmą kartą naudočiau ir ant to esu baisiai buka
Evighet parašė:
Matai, pavyzdžiui, maitinasi mp = vaikas tuštinosi ir šlapinosi valgant 😅
Maitinu pm, tai ar taip ar taip su klykiančiu vaiku keliauju mišinuko gamimti, tad…
Aišku nebūtina. Tiesiog kaip šeimoje yra geriau, taip ir yra teisingai. Neverta iš tiesų net ginčytis pas ką keliasi vyrai ar pas ką nesikelia
Lūšiukė parašė:
Vabaliuk esi bandžiusi eterinius aliejus? Man padeda atsikratyti tų tokių planavimų, mintyse repetavimų ką, kur, kaip pasakysiu, ką darysiu ir pan. Žinoma miego n…
Ne eterinių alieju neesu bandžius bet girdėjau labai daug teigiamu dalyku apie juos.
fleur68 parašė:
Kaip naudojat? Aš į drekintuvą lašinu, bet nebandžiau dar šitų, gal padėtų ir patinka kaip gaiviai kambarys tada kvepia.
Vabaliukas09 parašė:
Bet juk aš nerašiau jog kitame kambarį miegodama aš užmiegu iš kart atsigulus ? Tik tiek jog narkotines meigas užmigus buna vientisas nes nepakelia manęs vaikas ar …
Nelabai suprantu kas yra 'narkotinis miegas'? Man,pvz, jei praleidžiu užmigimo laiką, neužmiegu išvis. ..jokio skirtumo ar kartu su vyru/vaiku miegosiu ar skirtinguose kambariuose...nors ne, dabar ir aš meluoju, teko ir ne kartą miegoti atskirai, jokio atsipalaidavimo 😅
leila123 parašė:
Aišku nebūtina. Tiesiog kaip šeimoje yra geriau, taip ir yra teisingai. Neverta iš tiesų net ginčytis pas ką keliasi vyrai ar pas ką nesikelia![]()
Man įdomu ištiesų, manau kad normalūs tevai puikiai nusprendžia kas jų vaikams geriau, ir kuris keliasi yra visai nesvarbu
Evighet parašė:
Kokie aliejai, man irgi aktualu 😅 aš amžina pelėda, ir dabar miegoti tik 4h per parą man jau mažai kai tai vyksta kasdien, noriu bet galvoje tvarkos 😅
Reikia žiūrėti, kad kokybiški būtų. O poto kaip pačiai patiks. Reik bandyti ir atrasti savo. Aš sakykim pačiulio, imbiero negaliu pakęsti. O visi kiti kažkas kazko duoda. Vieni atpalaiduoja, kiti dėmesį išlaikyti padeda. Konkrečiai nelabai galiu pasakyti, nes arba juos naudoju arba aptingstu ☺ db vėl pradėjus naudoti, bet daugiau dėl vaikų, dėl mokslų, virusų. O pagrinde perku mišinius. Peace and calming, valor, brain power, citrusfresh mėgstamiausi. Į vonią aliejaus isipilu dragon time ( gerai pmsui 🤭) Iš pavienių frakincense, kedriuką, vetiver, levanda.
fleur68 parašė:
Eteriniai aliejai yra kažkas super mano ir mūsų šeimos nemiego atveju☺️. Vyras, kuris vienąkart per mėnesį dirba naktimis, po naktinio tokio išderinto režimo negali…
Mane ir greičiau atjungia, bet numigus pradedu vėl blaškytis 🤔 valiarijonas gerai atjungia, bet kvapelis žiaurus 🤣
Boružėlytė parašė:
Daug rašyt![]()
Aha, arba dar viena defaultinė frazė: susirask pati, jeigu įdomu
Evighet parašė:
Man įdomu ištiesų, manau kad normalūs tevai puikiai nusprendžia kas jų vaikams geriau, ir kuris keliasi yra visai nesvarbu![]()
Man taip pat nesvarbu tai buvo pasikandžiojimas tom kam užkliuvo mano vyro atsikėlimas prie vaiko. O man visai nesvarbu kaip jus pasiskirstote pareigas namuose .
Vabaliukas09 parašė:
Man taip pat nesvarbu tai buvo pasikandžiojimas tom kam užkliuvo mano vyro atsikėlimas prie vaiko. O man visai nesvarbu kaip jus pasiskirstote pareigas namuose .
O kam kandžiotis? Tu nemoki taikiai? Tubkeli save aukščiau nei esi, bet krenti dar žemiau nei įmanoma, ir ko iš to pasieki? Jautiesi laiminga kai užgaulioji kitus ir užgaulioja tave? Niekad nesuprasiu to... Tiek metų taip elgiesi... Nepavargsti?
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai