Evighet parašė:
Nu blin 😅 aš matyt kažko nesupantu, na neesmė![]()
Senas terminas, senos taisyklės. Dabar yra nedarbingumo procentai
Evighet parašė:
Nu blin 😅 aš matyt kažko nesupantu, na neesmė![]()
Senas terminas, senos taisyklės. Dabar yra nedarbingumo procentai
Evighet parašė:
Tu pati įtraukei vyrusir žinai, man įdomu, mano sūnus naktį kai verkia reikalauja tik manęs, vyras turi tobulą ryšį su sūnumi, bet jam reikia tiesiog mamos. Tod…
Aš galiu pasakyt kodel taip buna moteris dažnai per daug pareigų apsiima su vaikų ir tada vaikas pripranta jog mama juo rūpintųsi ir tada tik jos reikalauja. O kai nuo pradžių kartu prie vaiko buna tada ir vaikui nėra jau bėdos jog ar vyras ar mama ji nuramins,žinoma sakysi nesąmonė bet taip yra ir pasakymas jog myli vaiką tai blemba man atrodo normalu jog mamos myli savo vaikus ir tavo atsikelimas tik vienos prie vaiko neparodo tavo meilės jam. Jog tas poelgis nėra toks kuris parodyt jog tu savo vaikus myli labiau negu mamos kurios nesikelia visada prie vaiko.
Aš tik pasakiau jog vyras gali padeti kai maitini pm or viskas ir tada visos pradėjo išvežioti jog vyras mano keliasi naktį kokia aš čia tingine ir panasiai,o vyras buvo tik tarp kitko paminėtas pokalbį apie tai jog ar pm ar mp lengviau maitinti.
Vabaliukas09 parašė:
Aš galiu pasakyt kodel taip buna moteris dažnai per daug pareigų apsiima su vaikų ir tada vaikas pripranta jog mama juo rūpintųsi ir tada tik jos reikalauja. O kai …
O kaip mama gali parodyti vaikui, kad jį myli? Kokiais būdais Jūs suteikiate vaikui meilę ir saugumą?
Viletux parašė:
Arba jūs nesuvokiate kas yra nemiga, arba meluojate pati sau ir mums. Visų galvos pilnos minčių, bet kitiems tai nė motais, miega visą naktį. Bet jūs rašėte, kad ka…
Bet juk aš nerašiau jog kitame kambarį miegodama aš užmiegu iš kart atsigulus ? Tik tiek jog narkotines meigas užmigus buna vientisas nes nepakelia manęs vaikas ar vyras,nes kambaris kitame gale ir negirdžiu jų už tai galiu miegoti pilna naktį bet aš užmiegu nakčiai buna ir 4ryto ir buna tik paryčiais p buna kad ir visa naktį nemiegu,žinoma nebūna labai dažnai taip blogai bet aš net atsikėlus 6ryto ir miegojus tik kelias val kita naktį atsigulus miegoti vistiek bludinėju puse nakties ,neišeina užmigti .
Vabaliukas09 parašė:
Bėda tame jog aš toks žmogus iš prigimties visus dalykus metu sau ir ant savęs. Čia padėtų tik geros atostogos per kurias nereiktų nieko daryt va tada tai pamiegoči…
Nepadėtų atostogos. Na, padėtų atostogų metu gal. Bet grįžus vėl viskas eis į savas vėžes. Nes problema yra galvoje, o ne aplinkoje.
Boružėlytė parašė:
O kaip mama gali parodyti vaikui, kad jį myli? Kokiais būdais Jūs suteikiate vaikui meilę ir saugumą?
Yra begales būdu vaikui tai parodyt visko juk neišvardinsiu čia.
Vabaliukas09 parašė:
Aš galiu pasakyt kodel taip buna moteris dažnai per daug pareigų apsiima su vaikų ir tada vaikas pripranta jog mama juo rūpintųsi ir tada tik jos reikalauja. O kai …
Nu va, vistiek nesupratai 😅🙈
Vabaliukas09 parašė:
Bet juk aš nerašiau jog kitame kambarį miegodama aš užmiegu iš kart atsigulus ? Tik tiek jog narkotines meigas užmigus buna vientisas nes nepakelia manęs vaikas ar …
Koks narkotinis miegas???
Miegas nebūna "vientisas". Iš vienos fazės pereinama į kitą ir taip daugybę kartų per naktį. Va taip atrodo mano šios nakties miegas:
Boružėlytė parašė:
Nepadėtų atostogos. Na, padėtų atostogų metu gal. Bet grįžus vėl viskas eis į savas vėžes. Nes problema yra galvoje, o ne aplinkoje.
Probelma tame jog nesugebu nustumti minčių į šoną ,žinau reikia bet ir vaistų vartoti nesinori. Tad susigyvenau su tuom ir viskas .
Boružėlytė parašė:
Sakau ji nesupras, ji neturi to jausmo matosi jau
ji myli tik save, o kiti, va jei jau būna geri ir pakankamai myli ją, nusipelno šiek tiek jos "meilės"
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai