Yksaida parašė:
O kaip isaukleti metinuka, tai gali papasakot toms, kurios vaiku neturi...
Nu isivazudok aš turiu ir mano išauklėta tai ką tuo norit pasakyt? Ale jog neįmanoma išauklėti tai kodel mano atveju tai veikia ?
Yksaida parašė:
O kaip isaukleti metinuka, tai gali papasakot toms, kurios vaiku neturi...
Nu isivazudok aš turiu ir mano išauklėta tai ką tuo norit pasakyt? Ale jog neįmanoma išauklėti tai kodel mano atveju tai veikia ?
Sveikos, žiūriu prirašyta daugybė postų, ogi atkuto Vabalas
susidaro toks įspūdis, jog namie ponia absoliučiai užduchinta, tai atsigroja ant silpnesnio vaiko ir čia virtualioje erdvėje nebūtas istorijas skiedžia. Geriausia nekreipt dėmesio į jos sapaliones .
Klausimas mamoms, kokius batus perkate vaikui, kurio aukšta keltis. Nupirkau Columbia žieminius batus, bet labai sunkiai apmaunu.
adelija.1 parašė:
Sveikos, žiūriu prirašyta daugybė postų, ogi atkuto Vabalassusidaro toks įspūdis, jog namie ponia absoliučiai užduchinta, tai atsigroja ant silpnesnio vaiko ir …
Čia tu iš savo asmenines patirties parašei? Man patinka kai moteris dalinasi savo asmeniškumais čia tai gali tada padėti tokiom moterim ir nukreipti tinkama linkme. Tai patarsiu tau kreiptis į moterų krizių centra nes tokie santykiai kokie yra tavo šeimoje toli nenuves bus tik blogiau.😂
Ebruozyte parašė:
Man labiausiai i atminti istrigo, kaip vabaliukas planavo daug kg per nestuma nepriaugti, bet paskui issidave, kad jau sveria 95 kg. Tai jei tokia metodiska ir stro…
Melagis melavo per tiltą važiavo ,aš niekad neesu svėrusi tiek kiek tu parašei tad nekurk pasakų 😂
Ebruozyte parašė:
Man labiausiai i atminti istrigo, kaip vabaliukas planavo daug kg per nestuma nepriaugti, bet paskui issidave, kad jau sveria 95 kg. Tai jei tokia metodiska ir stro…
Su tuo Vabalu nėr ką diskutuoti. Čia labai tinka istorija. Ateina į kambarį išmatose issivoliojusi persona. Visi 10 kambary esantys asmenys sako, ponia, jūs dvokiate! O persona atsako, ne, tai tik specifinis kvapas
Aigust parašė:
Tu nusisneki 🙂
Yra cia ne viena mama, nebijanti pasakyti savo nuomone, bet nera nei vienos, kurio…
adelija.1 parašė:
Su tuo Vabalu nėr ką diskutuoti. Čia labai tinka istorija. Ateina į kambarį išmatose issivoliojusi persona. Visi 10 kambary esantys asmenys sako, ponia, jūs dvokia…
Čia tiktu pasakymas labiau visos kaip avys,o aš ne. Idomu gyventi kai viska darot kaip viena? Na kodel gyvenimas turi būti toks nuobodus A?
Vabaliukas09 parašė:
Čia tiktu pasakymas labiau visos kaip avys,o aš ne. Idomu gyventi kai viska darot kaip viena? Na kodel gyvenimas turi būti toks nuobodus A?
Tai kam gaišti savo brangų laiką tarp tų avių?
akvilea02 parašė:
Tai kam gaišti savo brangų laiką tarp tų avių?
Ta pati darau ką ir jus dalinuosi patirtimi,tik kažkaip žiūriu čia galioja tik viena nuomone jei augini vaiką kitaip esi juoda avis.
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai