Mary.S parašė:
Tai taip taip. Nes rūbuose vien tik chemija agresyvi, dar numirsi netyčia![]()
vienas ir tas pats. Apsirengti=pasiskiepyti
![]()
Cia jusu isvada
Ne mano. As tik manau, kad link to einate, nes esate visiskai nuciuozus
Mary.S parašė:
Tai taip taip. Nes rūbuose vien tik chemija agresyvi, dar numirsi netyčia![]()
vienas ir tas pats. Apsirengti=pasiskiepyti
![]()
Cia jusu isvada
Ne mano. As tik manau, kad link to einate, nes esate visiskai nuciuozus
Linete parašė:
Geras, aš irgi dar nebuvau sutikus tokio žmogaus, kuris yra tikra suvartymo mėsa![]()
Kad ir kaip gaila, tačiau šįkart aš tikrai prastesnė už jus. Tokio lygio frazėm nesisvaidau ir jų nė nebandau suprasti. Paauglystė senai baigės, tai gaila, bet nesuprantu tokių blevyzgų
Kaip gerai, kad yra tokių žmonių, kurie aukščiau už dievą sėdi ir viską už visus geriau žino
ką be tokių asų mes, vargšai mirtingieji, suprastume. Kaip gera, kad užklydot papasakot, nes nežinau, kaip gyventumėm be tokios išminties. Maldauju, parašykite knygą. Pirmoji stovėsiu eilėje paprašyt autografo. O paskui vaikams ir anūkams tokią išmintį perduosiu, kad tik nebūtų mąstantys savo galva. Tokiu būti gėda. Ačiū
ir kaip aš iki šiol gyvenau
Aisstulė parašė:
Mes kalbam apie labai mazus vaikus. Kuriu imunitetas yra absoliuciai nulinis. Kurie labai greit pasigauna bet ka bet kur ir gali baigtis bet kaip. Ar jums smegenys …
Tai viskas suprantama gi. Visi ką tik gimę vaikai, kurie suserga, užsikrečia tik nuo neskiepytų kitų vaikų. Neskiepyti suaugę grėsmės dar didesnės tikrai nekelia. Nes nekelia. Nes užkrečia tik neskiepyti vaikai. Ir ypač tie, kurie patys išvis neserga. Prašau, dar ką nors parašykit
negaliu sustoti juoktis
Aisstulė parašė:
Cia jusu isvadaNe mano. As tik manau, kad link to einate, nes esate visiskai nuciuozus
![]()
Pala, o kas čia? Ne jūs ką tik išvadas pasidarėt?
ne taip senai atsimenu pateko meningokoko lankstinukas vakcinos, tai taip ir nesupratau kdl turėčiau skiepyti šia vakcina...sakiniai pobūdžio- "galbūt galimai, bet šiaip ir nelabai "
tai jei jau reklamuojantis neleidžia sau skambių frazių, tai galima pamanyt kokia ten nauda
o šalutinių poveikių
nors visur jie tokie, bet, esmė-kad reklaminio lankstinuko esmės taip ir likau nesupratus
Mary.S parašė:
Kad ir kaip gaila, tačiau šįkart aš tikrai prastesnė už jus. Tokio lygio frazėm nesisvaidau ir jų nė nebandau suprasti. Paauglystė senai baigės, tai gaila, bet nesu…
OK, suvartymo mėsą keičiu į patrankų mėsą rimtiems oponentams
O vat tau kultūros tikrai praverstų pasimokyt, juk negražu sakyti, kad žmonės tarkim loja ir panašiai...
Matau, ir tu bandai ironizuot
Na čia ne taip paprasta, ironija ir humoras būdingi tik aukštesnio protinio išsivystymo individams, na bet bandymas visai neblogas
O knygą jau pradėjau rašyt jeigu ką, net nežinau, gal dabar reiktų tau ją dedikuot, juk maldavai
Žalos-naudos temos sąmoningai stengiaus išvengt, nors turbūt galima numanyt, kurioj aš pusėj. Nei karto nepaminėjau, kad skiepai yra tarkim vitaminai kūnui
Vienos tiesos nėra
O jei žmogus labai labai kategoriškas, reiškia jis yra kvailas neišmanėlis
Ką aš norėjau pasakyt, o tą, kad neieškokit mamos atsakymų forume, nepriimkit pačios svarbių sprendimų, jei neesat iki galo tikros, jei remiatės savamokslių, tokių kaip M.S. skiedalais, nes aiškiai parodžiau jos kompetencijos lygį ir toliau akylai stebėsiu, kad nebūtų žmonėms nuodijamas protas
Taip, kad geros dienos visiems ir taikos pasaulyje
Amen
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai