Juditel3 parašė:
cia yra betvarke. Paskui ji issikrauste o as persikeliau i jos kambari. pas mane jis taip atrode![]()
Va taip pas mano dukrą
, o dekis nesulankstytas ir nėra netvarka, bet man smagiau kaip jis būna sulankstytas kaio gryžtu namo.
Juditel3 parašė:
cia yra betvarke. Paskui ji issikrauste o as persikeliau i jos kambari. pas mane jis taip atrode![]()
Va taip pas mano dukrą
, o dekis nesulankstytas ir nėra netvarka, bet man smagiau kaip jis būna sulankstytas kaio gryžtu namo.
Mary.S parašė:
Ir aš taip galvojaugi maloniau, kai kažkas pastoviai zyzia fone
bet dabar jei nesinori tylos, mes geriau kokios muzikos klausomės arba tiesiog gerą koncertą …
nu as gal nedagyvensiu iki to, kad nebereiktu tv, man jau tikriausiai smegenai praplauti
Mary.S parašė:
Ir aš taip galvojaugi maloniau, kai kažkas pastoviai zyzia fone
bet dabar jei nesinori tylos, mes geriau kokios muzikos klausomės arba tiesiog gerą koncertą …
mes su vyru klausom tokiom muzikos, kokios dabar jau net per vh1 nebegroja, tai youtube puikiai sueina
o ir tu paciu serialu kur per tv rodo, tai pvz parodo tiek kiek iperka ir ciurek kokie 3 sezonai praleisti, o ir senumas neispasakytras, o per anonsa pranesa - "premjera" nu pizdec, premjera... pries du metus visi paziurejo pamirso, o cia premjera matai
multikai irgi - kempiniuko kokius 3 sezonus nusipirko ir viskas, suka ratu tuos pacius. jau net nekalbu apie "gremlinai" , "vienas namuose" ar styveno sygalo "klasikos" ...
Butterfly_ parašė:
nu as gal nedagyvensiu iki to, kad nebereiktu tv, man jau tikriausiai smegenai praplauti![]()
as planuoju ateity isigyt tv nauja, bet praktiskai tik tam kad filmus geros kokybes ziuret per dideli ekrana, patogiai ikritus i sofa o ne ant lovos krasto prisedus
beto sound system pasijunt ir isvis super
del triuksmo fone puikiai sueina muzika ir atmintinai jau ismokti serialai - f.r.i.e.n.d.s ir malcolm in the middle
vyras dar top gear ijungia senas laidas tai irgi sukasi kita karta
o as tai leidziu vaikam Labanakt vaikuciai ziureti, kur senaja animacija rodo. ir filmus daznai senesnius, nei 20metu ziuriu
bet ne visada per televizoriu.. koncertas MAmos dienai, kokia labdaros akcija, zinios galu gale CNN ar siaip. ivairiai. kasdien tik labanakt vaikuciai buna
Juditel3 parašė:
mes su vyru klausom tokiom muzikos, kokios dabar jau net per vh1 nebegroja, tai youtube puikiai sueinao ir tu paciu serialu kur per tv rodo, tai pvz parodo tiek…
Man tas "premjera" tai isterišką juoką kelia
Aš neištveriu, kol filmai iki Lietuvos kino teatrų atkeliauja, anksčiau pažiūriu. Tai man tie premjeriniai grynai akmens amžiaus senumo
zosyte-Vilnius parašė:
o as tai leidziu vaikam Labanakt vaikuciai ziureti, kur senaja animacija rodo. ir filmus daznai senesnius, nei 20metu ziuriubet ne visada per televizoriu.. konc…
Tai ir mes kartais pažiūrim, bet tai filmų dabar tiek prisukta, kad pastoviai žiūrėt labai senus tiesiog neįdomu
O senos animacijos visą paketą parsisiunčiau dar kai mažas labai buvo, tai su vyru žiūrėdavom
dabar visus mintinai mokam jau
O laidas gi visas galima pamatyt ir internete, jei norisi. Žiūrėjau va supermiesto paskutines kelias laikas. Sesuo užkrėtė
bet vien dėl to televizoriaus tikrai nepirkčiau
kabinetuke parašė:
Va taip pas mano dukrą, o dekis nesulankstytas ir nėra netvarka, bet man smagiau kaip jis būna sulankstytas kaio gryžtu namo.
tai labai uzjauciu, bet jusu dukra gal bent jau nesokdina visu namu uz neplauta puoda kriauklej ?
nes kai taip sita musu drauge mus sokdindavo tai net minties nekilo , kad ji super pedante. i kambari jos nelysdavom, nes juk privatumas yra privatumas, bet kai pamatem , tai sokas istiko. ir pikta is tikro, nes pati gyvena betvarkej ( ji toj lovoj su puse spintos suverstos ir miegodavo) , o mum vos isplovus grindis ji perplaudavo , nes matai ne taip kruopsciai isplauta kaip jai atrodo...
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai