Rūtelėlė parašė:
Tokia turi būt ta kortelė
o kaip su dantu tvarkymu su sia kortele? radau privacia klinika, kur galima eiti nhs klientams. kokia cia sistema, valstybe apmoka?
Rūtelėlė parašė:
Tokia turi būt ta kortelė
o kaip su dantu tvarkymu su sia kortele? radau privacia klinika, kur galima eiti nhs klientams. kokia cia sistema, valstybe apmoka?
Vikuzka parašė:
O man MW iskarto isformavo ir dave formasmatomai priklauso nuo MW
![]()
Taip cia jei pasiseka pasako. Man daktare wiena dawe ta forma. .. ne mw... net apie 500£ forma nesake nieko kj buwo jau metas.. cua geriau paciai susizinoti kas priklauso ir tada klaust prasyt.... cia jei tylesi ir jie tyles
sushila parašė:
kalbant apie ta kortele, kur vaistai ir stomatologo paslaugos nemokamos, kas ieina i vaistai savoka? visi vitaminai ir papildai taip pat nemokami?
Nemokamai tai kas su receptu buna israsyta.
sushila parašė:
kalbant apie ta kortele, kur vaistai ir stomatologo paslaugos nemokamos, kas ieina i vaistai savoka? visi vitaminai ir papildai taip pat nemokami?
Tai, ka su receptu israso gydytojas.
Vikuzka parašė:
Pas mane vkr buvo atejus mano busima healt vizitor ir ji man dave tinklapi kur uzpildyti forma kad gauciau vitaminus,maistukus su nuolaidom ar tik vitaminus nzn , n…
Tai tikriausiai Healthy start?
f
Vikuzka parašė:
Pas mane vkr buvo atejus mano busima healt vizitor ir ji man dave tinklapi kur uzpildyti forma kad gauciau vitaminus,maistukus su nuolaidom ar tik vitaminus nzn , n…
fainai, o kada ji turi ateit ? ar pas wisas buwo lankiusios tos vizitores ? nes as pirma kart girdziu ;//
17 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai