Pypu parašė:
Gal parasyki tai moteriai zinute is jo telefono, prisistatydama kaip zmona...O tada pokalbis su vyru...
Stiprybes
bet ka ten sneketi-as jau buciau savo arba jo daiktus sukrovus-tokiu atveju kategoriska
Pypu parašė:
Gal parasyki tai moteriai zinute is jo telefono, prisistatydama kaip zmona...O tada pokalbis su vyru...
Stiprybes
bet ka ten sneketi-as jau buciau savo arba jo daiktus sukrovus-tokiu atveju kategoriska
suniukas3 parašė:
Sutarti : kada susirinks daiktus, kokiu budu vyks skyrybos, vaiko prieziura ir islaikymas. Vat apie tai pakalbeti
As humaniska, nepulciau draskytis ir rekti, asaroti... Labai ramiai pasiusciau ji velniop
Padeciau susipakuoti... Palinkeciau sekmes
Ming parašė:
Susikrauti daiktus as galiu, bet vaikas...
Tik jau nesakyk, kad apsimesi jog nieko nebuvo ir gyvensi toliau, lyg niekur nieko...
Musu santykiai irgi atsale.... Bet del to, kad jis mane daznai skaudina, atseit as sedziu su vaiku namie ir nieko neveikiu, ne karta kalbejomes sako myliu, neisduociau ir pan. bet as juo visiskai nepasitikiu. Jis net koda ant telefono uzsidejes ir galvoja, kad as nieko nezinau...Bet as ta koda zinau
Ming parašė:
Vakar vyro telefone perskaiciau jo susirasinejima su kita moterim, tai matai planuoja susitikima, maniskis jai pasakoja,kad gyvena vienas su dukra, atseit zmona pal…
Aš pirma paskambinčiau tai moteriai..o poto vyrą nuklizmuočiau ..
esu tokios nuomones - zmona apie vyro neistikimybe, dazniausiai, suzino pati paskutine.... visi zino, bet visi tyli. tad suzinojus kad mano vyras man neistikimas iskart nutraukciau santykiu. reiskiasi seimos jau nera. nera ka lipdyti. susirades viena - susiras ir antra. gerbiu save ir nesu mazgote, kuria galima naudotis kaip namu tarnaite ir bendru vaiku aukle.
13 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai