club_baby parašė:
Sveikos, merginos,noriu pasikonsultuoti...Nes pas ginekologę tik po dviejų savaičių gavau vietą, o nerimas graužia. Prieš 1,5 savaitės buvo šiokios tokios mėnesinės…
greiciausiai ovuliacija.
club_baby parašė:
Sveikos, merginos,noriu pasikonsultuoti...Nes pas ginekologę tik po dviejų savaičių gavau vietą, o nerimas graužia. Prieš 1,5 savaitės buvo šiokios tokios mėnesinės…
greiciausiai ovuliacija.
Maxy parašė:
greiciausiai ovuliacija.
Ovuliacija pagal kalendorių tai turėtų būt vėliau, o ir GK žemai labai, kietas...
sveikos merginos noreciau pasidometi ar kam taip buvo,man pries gera savaite pradejo skaudenti pilvuka karts nuo karto nugara bet skausmas svelnus netoks kaip pries mm,ir jis praeina vel uzeina po to keleta dienu bloga buvo,pykino,bet nevemiau,po to uzeina skrandi skauda ar tai remeni grauzia nebesuprantu,krutine padydejusi ir ja lyg bade taip nestiprei,man mm turetu buti po dvieju dienu,o snd ryte taip smeige y kairijy sona skausmas kad nebezynojau ka dayrti,po to nuslinko skausmas y kita sona be nebetaip stiprei ir pilvuka suskaudo db vel nugara skauda bet pakenciamai.sakyciau kad ateina mm bet man tik pirmaja mm diena skauda pilvo apacia ir nugara bet ziaurei o cia viskas svelnei be snd ryto,ir tempe ta pilvuka snd jauciu jame sunkuma ar tai gali buti nestumas kas nors jutot tokius pozymius ?
club_baby parašė:
Ovuliacija pagal kalendorių tai turėtų būt vėliau, o ir GK žemai labai, kietas...
tai tavo ciklas visada reguliarus?
linciuke23 parašė:
na db buvo du menesius diena y diena
beto labai supykina jei uzuodziu ka nors smirdancio ir pries mm man tik pacius spenelius skaudedavo na tokie jautrus budavo, o dabar pati visa krutine skauda negaliu priliesti
linciuke23 parašė:
beto labai supykina jei uzuodziu ka nors smirdancio ir pries mm man tik pacius spenelius skaudedavo na tokie jautrus budavo, o dabar pati visa krutine skauda negali…
kiek iki mmm liko?
Maxy parašė:
tai tavo ciklas visada reguliarus?
Taip. Tiksliai kaip laikrodis.
club_baby parašė:
Taip. Tiksliai kaip laikrodis.
gal augantis kiausinelis koki diskomforta sukelia, nes kitaip testas bent vaiduokliuka rodytu.
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai