Maxy parašė:
kiek iki mmm liko?
dvi dienos bet skaudeti ir pykinti jau savaite kai pradejo bet tas pykinimas ne kasdien toks slykstumas
Maxy parašė:
kiek iki mmm liko?
dvi dienos bet skaudeti ir pykinti jau savaite kai pradejo bet tas pykinimas ne kasdien toks slykstumas
aellita parašė:
tai gal laukiesi, pasidaryk testuka![]()
tai neysivaizduojat kaip noreciau kad taip ir butu,bet labai begales daug kartu nusivyliau
todel nenoriu is anksto skaudinti sau sirdies sakaiau kol nevemsiu tol nedarysiu nt
bet ce juokais,o istikro tai noriu palaukti kol veluos kad butu aisku ir rysku
Maxy parašė:
gal augantis kiausinelis koki diskomforta sukelia, nes kitaip testas bent vaiduokliuka rodytu.
Nu aš irgi maniau... Bet gi vaisingomis dienomis ir per ovuliaciją GK būna aukštai ir minkštas, net šiek tiek prasivėręs. Pakartosiu dar testą. O cistos būti negali?
linciuke23 parašė:
tai neysivaizduojat kaip noreciau kad taip ir butu,bet labai begales daug kartu nusivyliautodel nenoriu is anksto skaudinti sau sirdies sakaiau kol nevemsiu tol…
as tai siulyciau pasidaryti ir busi ramesne, nes del pergyvenimo gali ir suveluoti ciklas
nt tiek ir tekainuoja, bet uz tat busi rami.
jei nieko nerodys, tai lauksi sau ramiausiai. Man tai krutine ir minimalus pykinimas visada buna pries mmm. Koki pusmeti jau taip, nors ansciau is vis nieko nebudavo.
club_baby parašė:
Nu aš irgi maniau... Bet gi vaisingomis dienomis ir per ovuliaciją GK būna aukštai ir minkštas, net šiek tiek prasivėręs. Pakartosiu dar testą. O cistos būti negali…
nelabai jos jauciasi. As du kartus turejau jas ir uzsiauginau iki 5 ir 7cm, o jausti nieko nejutau.
Maxy parašė:
as tai siulyciau pasidaryti ir busi ramesne, nes del pergyvenimo gali ir suveluoti ciklasnt tiek ir tekainuoja, bet uz tat busi rami.
jei nieko nerodys, tai …
na zinau bet nusibodo matyti ta viena nelemta bruksneli,na ar tave pykindavo savaite iki mm? man is kausmo praeita men supykino bet ta pacia diena ir susirgau o cia vos ne kas antra diena uzeina praeina uzeina praeina,na vistiek lauksiu tu mm jei nors viena diena veluos iskarto darysiuos nt
linciuke23 parašė:
na zinau bet nusibodo matyti ta viena nelemta bruksneli,na ar tave pykindavo savaite iki mm? man is kausmo praeita men supykino bet ta pacia diena ir susirgau o cia…
tu jau spelioji ir save kankini. O kam to? Mane pykina. Ne visais iklais, bet buna. Si cikla dar nepykino, o iki mmm maziau nei savaite. Bet ana cikla tai vos ne pusantros sav kiekvienas rytas buvo nemalonus. Kartais ir vakaras.
Maxy parašė:
tu jau spelioji ir save kankini. O kam to? Mane pykina. Ne visais iklais, bet buna. Si cikla dar nepykino, o iki mmm maziau nei savaite. Bet ana cikla tai vos ne pu…
mm kaip ydomei
gal ir man cia sustreikavo nzn nesuprantu zodziu tiek ilgai ir kasdien tokiu skausmu neturejau kaip dabar..na viskas bus matyt sekmadieny
rugsėjė parašė:
Man atrodo,kad nieko nera.Na nebent paskutiniame,labai norint galima ižiureti,bet realiai ,tai sakyciau neigiami.
Nu ka cia snekat vejus... ant abieju imatomos antros juosteles. Ir galiu tik pasveikinti, nes kad trys testai vaiduokliukus rodytu tai abejotina klaida ;))
Ant visu triju kuo puikiausiai imatoma.. Nuteikiat moteri neigiamai kai akivaizdu..
Karamia parašė:
Ka tik pasidariau testuka. Ikeliu nuotraukas. Ar jau nuo noro tureti leliuka man akyse rodosi, kad ryskeja, ar kaip?![]()
Esi nescia ;)))
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai