Greta08 parašė:
Ačiū! Viskas sklandžiai, pagimdžiau pati ir gana greitai, ypač lyginant su pirmuoju gimdymu. 5 val. ryte pradėjau jausti sarėmius, 8 val. buvau gimdymo namuose,10 v…
Oho kaip greitai! Tikiuosi mums visoms tokie greiti gimdymai bus
Greta08 parašė:
Ačiū! Viskas sklandžiai, pagimdžiau pati ir gana greitai, ypač lyginant su pirmuoju gimdymu. 5 val. ryte pradėjau jausti sarėmius, 8 val. buvau gimdymo namuose,10 v…
Oho kaip greitai! Tikiuosi mums visoms tokie greiti gimdymai bus
Vikute12 parašė:
Merginos kaip sakote galima tvarkytis dantis iškrito blomba ir nežinau ka daryti eiti tvarkytis ar palaukti kol pasigimdysiu 🤦♀️🙊
O išgulėsit ant nugaros? Aš tvarkiausi, bet nėštumo viduryje. Gal paklauskit savo gydytojos ir žiūrėkit, kaip pati jaučiatės 🤔
NOAH parašė:
O išgulėsit ant nugaros? Aš tvarkiausi, bet nėštumo viduryje. Gal paklauskit savo gydytojos ir žiūrėkit, kaip pati jaučiatės 🤔
Gulėti tai išgulesiu nes dar ir blakstienų einu 😀 , bet kažkaip aš pati labai bijau tu dantistu 🙊 vis kai einu tvarkytis tai prašau pirma vaistus suleisti kad nieko nejaustau 😀
Vikute12 parašė:
Gulėti tai išgulesiu nes dar ir blakstienų einu 😀 , bet kažkaip aš pati labai bijau tu dantistu 🙊 vis kai einu tvarkytis tai prašau pirma vaistus suleisti kad nieko…
Tik vaistų prašykit tinkamų nėščiosioms 🙂
Vikute12 parašė:
Gulėti tai išgulesiu nes dar ir blakstienų einu 😀 , bet kažkaip aš pati labai bijau tu dantistu 🙊 vis kai einu tvarkytis tai prašau pirma vaistus suleisti kad nieko…
Kadangi jums trečias trimestras ir jau 40sav, pasitarkit ir su jus prižiūrinčia ginekologe ir su odontologais. Nes neaišku kiek jau yra saugu paskutinėmis savaitėmis tvarkytis dantis ir leisti vaistus, kad ir tinkamus nėščiosioms
Vikute12 parašė:
Merginos kaip sakote galima tvarkytis dantis iškrito blomba ir nežinau ka daryti eiti tvarkytis ar palaukti kol pasigimdysiu 🤦♀️🙊
Buvau higienoje ir vieną kanalą plombavo. Tai man be vaistų viską tvarkė. Tačiau, aš tariausi su savo daktare, ar galima tai man leido.
Nes vienai pažįstamai traukti dantį reikia, sako po gimdymo sugrįžk - bet čia logiška. Dėl infekcijų bei rizikų.
emuciukx parašė:
Prisiduodu ir aš. Terminas buvo liepos 29d. Bet vaikinas i pasauli pasibeldė šiandien. Gimėm sveiki, geru plaučiu😄 Svoris 3,245g. Ugis 51 cm. 😊
Sveikinimai ❣️
emuciukx parašė:
Prisiduodu ir aš. Terminas buvo liepos 29d. Bet vaikinas i pasauli pasibeldė šiandien. Gimėm sveiki, geru plaučiu😄 Svoris 3,245g. Ugis 51 cm. 😊
Sveikinimai!❤️❤️
23 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai