melynak parašė:
Maniškė irgi neskuba. Penktadienį jau bus lygiai 41 sav., guldys skatinimui. Tam kartui padarė ultragarsą, vandenų kiekis geras, placentai viskas ok, tai belieka la…
Eina sau... sėkmės mums laukiančioms.. Kantrybės 🙈🩷
melynak parašė:
Maniškė irgi neskuba. Penktadienį jau bus lygiai 41 sav., guldys skatinimui. Tam kartui padarė ultragarsą, vandenų kiekis geras, placentai viskas ok, tai belieka la…
Eina sau... sėkmės mums laukiančioms.. Kantrybės 🙈🩷
Vikute12 parašė:
Mano terminas šiandien 🙊 patikrino tai viskas gerai vandens normaliai jokių požymių kad jis norėtų jau ateiti 😀 tai dabar vel penktadienį eisiu ir ligonine o jeigu …
Pas mane irgi tas pats, normos ribose vandenys, bet sakė tuoj tuoj ji jau finišo tiesiojioj, nes galva įsistačius pilnai. 🫣😁
Tai lauksiu kelias dienas, gal veikla prasidės, nes pilvas banguoja tai žiauriai, ir ne tai, kad tik truputį, o visas, ištisai iškyla kauburiukai rankyčių bei kojyčių🥹
Vauuuu, bus didelis berniukas! Linkiu sklandžiai pagimdyti!!!🩷🥰
Lapė__ parašė:
Kantrybes visom! O aš jau nekantrauju rytojaus! Idomu kiek laiko truks skatinimas 🫣🫣🫣
Sėkmės ir jums! Sklandaus gimdymo🩷
Lapė__ parašė:
Kantrybes visom! O aš jau nekantrauju rytojaus! Idomu kiek laiko truks skatinimas 🫣🫣🫣
Aha, man irgi įdomu kiek viskas truks. Bet iš kitos pusės jau kaip ir norisi, pavargau giminaičiam atsiliepinėt į skambučius ir žinutes su atsakymu, kad „dar ne“.
Na bet visi labai nusiteikę buvo, kad 39 sav. imsiu ir pagimdysiu. O čia jau 41 sav. eina ir nieko net nejaučiu, kad kažkas keistųsi ar jau norėtų gimti. Pilvas irgi nenusileidęs, nors visur rašo, kad su pirmu turėtų 1–2 sav. iki gimdymo nusileisti. 😭
melynak parašė:
Aha, man irgi įdomu kiek viskas truks. Bet iš kitos pusės jau kaip ir norisi, pavargau giminaičiam atsiliepinėt į skambučius ir žinutes su atsakymu, kad „dar ne“. :…
Patarimas: neskaitykit kaip turėtų būti 😀 taip tik streso įsivarysit, o to dabar mažiausiai reikia.
Daug kas turi vykt, bet nevyksta arba įvyksta kitaip.
Amžinai nėščia nebūsit, jei ką - gydytojai skatins, o gal paims poros dienų bėgy viskas natūraliai ir prasidės
Dabar mėgaukitės oru, ilsėkitės ir kaupkit jėgas naujam etapui. Nueikit išgert mėgstamos kavos į miestą, suvalgykit desertą ir pan. Pasimėgaukit šituo laiku, nes po to jau viskas bus kitaip 😀😊
melynak parašė:
Aha, man irgi įdomu kiek viskas truks. Bet iš kitos pusės jau kaip ir norisi, pavargau giminaičiam atsiliepinėt į skambučius ir žinutes su atsakymu, kad „dar ne“. :…
Pas mane nuo 36 nusileidęs pilvas😁
Per diena po 20 000 nueinu, su kamuoliu pratimus atlieku, kolkas irgi laukiu😁
TheVi parašė:
Pas mane nuo 36 nusileidęs pilvas😁
Per diena po 20 000 nueinu, su kamuoliu pratimus atlieku, kolkas irgi laukiu😁
Oho, daug vaikštot
aš tai vos kelis tūkst. žingsnių jeigu surenku tai pasiseka
kai saulėta tai net neinu į lauką, nes labai sunku, per karšta man. Bet užtat užtenka tupinėjimo aplink pasiutusią dvimetę, iš paskos visur eit, viską tvarkyt 🙈 dar žolę trimeriu papjaunu, su grėbliu pagrėbiu ir namie viską tvarkausi, ir į pardes nuvažiuoju..bet neskuba naujas pilietis dar pasirodyti, o jau visai norėtųsi 😅
Knopkyy parašė:
Oho, daug vaikštotaš tai vos kelis tūkst. žingsnių jeigu surenku tai pasiseka
kai saulėta tai net neinu į lauką, nes labai sunku, per karšta man. Bet užtat u…
Man čia skamba įspūdingiau nei 20k žingsnių 😀😀
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai