Vikute12 parašė:
Tai va kad jis ne reguliariai ir taip užeina biški po to vel nieko po to vel užeina. Gulim užeina taip
o kartojasi?
Vikute12 parašė:
Tai va kad jis ne reguliariai ir taip užeina biški po to vel nieko po to vel užeina. Gulim užeina taip
o kartojasi?
Vikute12 parašė:
Tai panašu, kad gal dar paruošiamieji arba kol neįsivažiavo. Pastebėt ar atsiras reguliarumas. Jei neramu, visada galit ir pasitikrint nuvažiuoti. ☺️
TheVi parašė:
o kartojasi?
Kartojasi
SvKr parašė:
Tai panašu, kad gal dar paruošiamieji arba kol neįsivažiavo. Pastebėt ar atsiras reguliarumas. Jei neramu, visada galit ir pasitikrint nuvažiuoti. ☺️
Aš irgi manau kad cia paruošiamieji nes mažylis vis sujuda ar duodasi tada užeina taip. Snd buvau pas daktare sakiau kad taip buvo sekmadienį uzeja. Žiurejo tonusus mažylio sake viskas gerai tvarkoje
TheVi parašė:
o kartojasi?
Bet nedažnai
Vikute12 parašė:
Kartojasi
Tai bus paruošiamieji sąrėmiai. Organizmas treniruojasi tikriesiems :)) pas mane jau nuo birželio pradžios paruošiamieji kasdien po kokius min 10 kartų
Vikute12 parašė:
Bet nedažnai
Jeigu užeina tokie skausmai, visada pabandykit atsigulti patogiai arba nueikit į šiltą dušą ir ant strėnų leiskit šiltą vandenį. Jeigu jausit, kad praeina - paruošiamieji. Iš esmės mes visos galvojam, kad nesuprasim kada jau čia tie tikrieji sąrėmiai, bet patikėkit manim, iš kart supranti, kad jau čia ne paruošiamieji 😀
Šiaip kamštis iki gimdymo gali ir nepasišalinti. Tai pagrindiniai prasidėjusio gimdymo požymiai- nubėgę vandenys arba prasidėję reguliarūs sąrėmiai 😊
deimantenei parašė:
Kaklelio tikrinti kiekvieną kartą jeigu nėra reikalo irgi nereikėtų. Nebent labai jau kankina paruošiamieji.
Jei neprasidėjusi jokia aktyvi veikla pirštais neturi tikrinti, nes kaip minėjote gali sužadinti veiklą.
Tokiu atveju tikrina su ultragarsu per makštį.
Man tikrino tik tais atvejais, kai ateidavau su nusiskundimais dėl paruošiamųjų.
Paruošiamuosius šį kart jaučiu nuo antro trimestro, tai pagrindinis skiriamasis bruožas, kad paruošiamieji praeina judant. Jie nestiprėja. Atsiranda gulint, sėdint, žodžiu - ramybės būsenoj, labiausiai ryte arba vakare.
Tai pradedat jausti ir nebijokit toliau savo reikalais užsiimt. Praeina, vadinas jaučiat paruošiamuosius. Nepraeina, dažnėja, skausmingėja, aiškiai jaučiate pradžią, piką, pabaigą ir pertrauką ir vėl iš naujo - reiškias prasideda gimdymas.
Greta08 parašė:
Sveikos, po gręsinčio priešlaikinio, gulimo rėžimo kelias savaites maniškis gimė 39 sav.+3. 🐣Kadangi sirgau gripu, turėjau ir 3 trimestro echoskopą, kurio metu pam…
Sveikinimai! 🥳🤩 Kokiu būdu gimdėte?
Kaip jaučiatės? Kaip vertinate pasirinktus gimdymo namus? 😊
Man prognozuoja didesnį leliuką nei mano pirmi du, abu gimdžiau naturaliai. Gąsdina mažiukės svoris ir cp tikimybė...
Krristinaa parašė:
Sveikos. Jau siandien pagimdziau savo Liepinuka.
Sveikinimai! 🤩🥳
Kaio praėjo gimdymas? Kaip pati jaučiatės?
Kokie atsiliepimai apie pasirinktus gimdymo namus? 😊
Minimalistė parašė:
Paruošiamuosius šį kart jaučiu nuo antro trimestro, tai pagrindinis skiriamasis bruožas, kad paruošiamieji praeina judant. Jie nestiprėja. Atsiranda gulint, sėdint,…
Oj, tikrai nebūtinai šitaip
visos esame skirtingos, man paruošiamieji užeina nepriklausomai nuo to, ką veikiu (guliu/sėdžiu/vaikštau). Judesys kaip tik labiau iššaukia, todėl gulimas režimas. Yra buvę, kad buvo reguliarūs, nepraėjo daugiau nei 12 val, su aiškia pradžia ir pabaiga, klinikose fiksavo kas 4 minutes. Ir galiausiai vis tiek praėjo
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai