Auriya parašė:
Sveikos, laukia pirmoji IUI, gėriau letrozolį nuo 3cd, šiandien buvo kontrolė tai matė 14mm folį ir 13mm folius, dar paskyrė estrofem, paauginti endometriumą, vyksi…
Tikėkimės iki galo su rezultatais
Intrauterininė inseminacija - pagalbinio apvaisinimo procedūra, kurios metu specialiai paruošta vyro sperma yra sušvirkščiama tiesiai į gimdą. Skaityti
visą straipsnįAuriya parašė:
Sveikos, laukia pirmoji IUI, gėriau letrozolį nuo 3cd, šiandien buvo kontrolė tai matė 14mm folį ir 13mm folius, dar paskyrė estrofem, paauginti endometriumą, vyksi…
Tikėkimės iki galo su rezultatais
Feyre parašė:
Man apie kraują sakė, kad jeigu labai noriu galiu nusileidinėti, bet realiai užteks ir testą pasidaryti po 14 d.bet kadangi jaučiu jau ir matau kaip keičiasi iš…
Nesmagu, jei nepavyko, užjaučiu. 🫂
O mane šį kartą pykina nuo padidintos dozės ir taip neblogai 🤢, net nesitikėjau, nes pirmas taip lengvai praėjo iki iui, po to tik šiek tiek kančių buvo.
Lakas_plaukams parašė:
❤️ dar aišku kol pilnai neprasimušė mm viltis kažkokia yra..
O visas 3 tabletes vienu metu geri? Gal dėl to ir pykina? Man rodos man sakė galima vieną ryte, kitą vakare gerti.
Lakas_plaukams parašė:
Mane irgi pykino, man reikejo po 2 tabl vakarais gerti, gyd sake cia daznas salutinis
bet pykindavo tik pirmoje dienos puseje
FoxLady parašė:
Mane irgi pykino, man reikejo po 2 tabl vakarais gerti, gyd sake cia daznas salutinisbet pykindavo tik pirmoje dienos puseje
Mane pirmą stimuliaciją pykino ir galvą skaudėjo, šį ciklą nieko, dozė ta pati buvo ☺️
FoxLady parašė:
Mane irgi pykino, man reikejo po 2 tabl vakarais gerti, gyd sake cia daznas salutinisbet pykindavo tik pirmoje dienos puseje
Feyre parašė:
❤️ dar aišku kol pilnai neprasimušė mm viltis kažkokia yra..
Auriya parašė:
Mane pirmą stimuliaciją pykino ir galvą skaudėjo, šį ciklą nieko, dozė ta pati buvo ☺️
Aš prieš tai geriau 1 ryte 1 vakare, nebuvo nieko, dabar sakė gerti 3 x vakare, tai du vakarus išgėriau ir siaubas, vos pamiegoti vakar galėjau, ilgai kankinausi, nes vis maniau, kad jau pramuš 🤢🤮, bet niekaip. Tai šiandien bandau padalinti į dvi dalis, nors vis dar pykina. Gal turit kokių tips&tricks kas jums palengvino galvos skausmą ir pykinimą? Stengiuosi be papildomų vaistų išsiversti, ramiau ir giliau pakvėpuoti "priepuolio metu".
Feyre parašė:
Ilgai laukti nereikėjo, pasirodė kraujavimas.. Mano sąskaitoje vienas nepavykęs IUI.
Laikykites ❤️
Feyre parašė:
Ilgai laukti nereikėjo, pasirodė kraujavimas.. Mano sąskaitoje vienas nepavykęs IUI.
Laikykitės 🫂 priminkit, o jūs nevartojot prg, kad savaime atėjo? 😞
Lakas_plaukams parašė:
Laikykitės 🫂 priminkit, o jūs nevartojot prg, kad savaime atėjo? 😞
Vartoju ir dar net liko 2 dienas vartoti. Tai va galvoju ką daryti, bet gal nenutraukti.. nors tas kraujavimas nėra dar gausus, bet vis tiek kraujuoju. Gal merginos kurios jau susidūrė su panašia situacija patars
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai