Sokoladas27 parašė:
Mum is 2k🙏
Labai sveikinu!
Intrauterininė inseminacija - pagalbinio apvaisinimo procedūra, kurios metu specialiai paruošta vyro sperma yra sušvirkščiama tiesiai į gimdą. Skaityti
visą straipsnįSokoladas27 parašė:
Mum is 2k🙏
Labai sveikinu!
MineMi1 parašė:
Bet paskaitykit kiek sėkmės istorijų gal ne iš pirmo bet antro ,trečio karto . Juk pripažinkim kai kam tai suveikia 🙏
Man, asmeniškai, neteko daug tokių skaityti ir ne veltui statistika yra tokia, kokia yra. Ir daktarės žodžiai taip pat daug pasakė.
Errrrrii parašė:
Kodel taip sakot ? Nes mums irgi sakė RMC kad dažniausiai IUI pavyksta iš 3 karto , man irgi jau buvo tokia mintis nieko nebedaryti ..
Del to jog tokia maza statistika ir mazai sekmes istoriju.Plius pinigai i bala,laiko gaisimas,kazin ar galima daryt tuos du tris ar daugiau kartu is eiles,nepraleidziant ciklo ir gerti kas menesi letrozoli.
Man bus sudetinga jam pasakyti jog darom ivf jei iui nepavyks,nes nu kategoriskai jis apie tai kalbet nenori.
Edel parašė:
Man, asmeniškai, neteko daug tokių skaityti ir ne veltui statistika yra tokia, kokia yra. Ir daktarės žodžiai taip pat daug pasakė.
Mums daktaras siūlė eiti tiesiai prie ivf, nes IUI mažas sėkmės procentas. Bet aš kažkaip psichologiškai negalėjau su tuo susitaikyti, tai sakau - o gal pabandom vieną IUI? Žiūrėjau į šią procedūrą kaip į pereinamąjį žingsnį link ivf, kad pasiruošti morališkai, o va ir užteko to vieno IUI 😊 Tai sėkmės istorijų tikrai yra! Bet suprantu, kad tos nesėkmės labai skaudžiai veikia, todėl ir norisi eiti tiesiai prie efektyviausių būdų 😔
Smiltys parašė:
Mums daktaras siūlė eiti tiesiai prie ivf, nes IUI mažas sėkmės procentas. Bet aš kažkaip psichologiškai negalėjau su tuo susitaikyti, tai sakau - o gal pabandom vi…
Taip tikriausiai jus teisi,kiekviena su savo istorija ir pas kiekviena tos nepastojimo bedeles kitokios,vienoms atrodo tiek nedaug reikia,o kitoms vajej kokius kelius tenka praeit.
Netuke parašė:
Bedu pas mus nerado,vasari pastojau naturaliai.
O del skatinimo tai ziuresim pirmadieni ka uzauginau 😁 pagal tyrimus naturali ov p…
Llinkiu puikių rezultatų! 🤞
Smiltys parašė:
Llinkiu puikių rezultatų! 🤞
Aciu 😊
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai