Netuke parašė:
Aciu labai uz atsakyma.
Gaunasi dare 12c.d.,anksciausiai kolkas is visu atsakiusiu.
Mano mm buvo kovo 22, o 2 IUI darė balandžio 3, o 1 IUI darė šeštadi nors galvojau , kad šeštadieniais nedaro.
Intrauterininė inseminacija - pagalbinio apvaisinimo procedūra, kurios metu specialiai paruošta vyro sperma yra sušvirkščiama tiesiai į gimdą. Skaityti
visą straipsnįNetuke parašė:
Aciu labai uz atsakyma.
Mano mm buvo kovo 22, o 2 IUI darė balandžio 3, o 1 IUI darė šeštadi nors galvojau , kad šeštadieniais nedaro.
Errrrrii parašė:
Euforia1
Mums man atrodo buvo keliu dienų skirtumu daryta IUI procedūra kaip jaučiatės ? Ne…
Man pamaudzia, bet cia manau irgi nuo prg ;)
Netuke parašė:
Aciu labai uz atsakyma.
Taip antras sėkmingas 🙏🤞žiūrėsim kaip bus. Pokolkas vakarais nežmoniškai skauda krūtinę tiesiog atrodo akyse tinsta nors dar tik pradžia visko... , ir paskutinėms dienom ir pilvą vakarais skauda. Biski neramu dėl to. Eisiu 4ni i apžiūra.
Sokoladas27 parašė:
Taip antras sėkmingas 🙏🤞žiūrėsim kaip bus. Pokolkas vakarais nežmoniškai skauda krūtinę tiesiog atrodo akyse tinsta nors dar tik pradžia visko... , ir paskutinėms d…
Kaip faina sveikinu!!!
Netuke parašė:
Isgeriau sian pirma tablete,kaip galva skauda,pykina,baisu,tikiuos taip nebus visas 5dienas.Arba koks sutapimas.
Taip taip... Ir man taip buvo. Del to vakarais gerdavau. Nuo 3d namie visi ant koju pirstu vaikščiojo nes nervavo viskas net kvepavimas😶😂😂
Sokoladas27 parašė:
Taip taip... Ir man taip buvo. Del to vakarais gerdavau. Nuo 3d namie visi ant koju pirstu vaikščiojo nes nervavo viskas net kvepavimas😶😂😂
Dabar jus supratau 😁Vakar tuscioj vietoj toki sarsala pakeliau,jog sian geda.Vyras sako gal tu iki iui niekur is namu neeik,prisidarysi dar ko 😁 sakau gal as iprasiu prie tokios busenos,sako tu gal taip,bet as isprotesiu 😁
Netuke parašė:
Dabar jus supratau 😁Vakar tuscioj vietoj toki sarsala pakeliau,jog sian geda.Vyras sako gal tu iki iui niekur is namu neeik,prisidarysi dar ko 😁 sakau gal as iprasi…
😂😂😂 Va va apie ką kalbu. Tikrai wow suveikia vaistukai visom prasmėm. Man kai prieš 1iui paskyre po dvi gerti🥴tai išvis labai sunku kontroliuoti emocijas buvo. prieš 2iui po 1 geriau tai biski lengviau bet irgi jautėsi.
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai