dianukste parašė:
kai tik vakaras ateina-taip prasideda cirkai pilve![]()
tusinasi sūnelis
dianukste parašė:
kai tik vakaras ateina-taip prasideda cirkai pilve![]()
tusinasi sūnelis
Upsiuke parašė:
Kazin, kaip pati i ana jos komentara butum reagavusi. Visos jus cia graziom figurom susirinkusios ir lengva kritikuoti...
prie ko cia ta figura db. nks nieko nesako del tavo figuros. Ja tikrai gali pati koreaguot, tik nesimato tam DIDELIO noro.
drastisku dietu tikrai nereik, viska galima daryti pamazu, sveikai, nealinant organizmo,
db sunku su pinigeliais jum, bet ar ju reik einant su sunuciu pasivaiksciot? Juk dabar pajudet yra didelis pretekstas - vaikas.
i lauka reik eit beveik kasdien, aisku IRL sunku ta buna padaryt, bet imanoma
saskia parašė:
vo vargeli..
ramce, ka daryt, reik maudyt maze, o ta sau parpia ir jau nuo 7zadint ?? bet supyks , o jei duosiu papa, gali vel nuluzt
![]()
eeeee, bunda, begu pribuciuot, taip pabus gal. ciau, gero vakaro, mYliu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Iki mamuk, is patirties sakau, kad jei miega lai miega, maudymas niekur nepabegs, o zadint tikrai nera gerai maziukus, jiems labai svarbus miegelis, paskui buna pikti, zirzia, susibalamutija.
Aurelij@ parašė:
Ai Upse, ką čia su tavim kalbėt..? Nesupranti tu.. Nu susivarei nugarą darbe.. Nu būna.. Ką dabar padarysi.. Tik tavo nugarai žymiai lengviau būtų jei numestum biški balanso.. Bet čia tavo nugara, tavo skausmai, tavo gyvenimasElkis kaip nori ir gyvenk kaip išmanai, nes šita tema jau tikrai atsibodo
![]()
Esme tame, kad tu nezinai, kodel mantaip nutiko...Ir kalbi...Izeidineji, kad geriau bandele suvalgysiu, o ne vaika pasupsiu. Tiesiog taip negrazu.. O man skaudu... Manai lengva su svoriu kovoti...tu man nieko naujo nepasakei, kad reikia suliekneti.. Bet problemos su nugara ne del svorio prasidejo... Zodziu...
Ramce parašė:
Iki mamuk, is patirties sakau, kad jei miega lai miega, maudymas niekur nepabegs, o zadint tikrai nera gerai maziukus, jiems labai svarbus miegelis, paskui buna pikti, zirzia, susibalamutija.![]()
nu tai ir nezadinsiu
einu vistiek pribuciuosiu
tete liepe, ir paciai lupos jau niezti
saskia parašė:
prie ko cia ta figura db. nks nieko nesako del tavo figuros. Ja tikrai gali pati koreaguot, tik nesimato tam DIDELIO noro.drastisku dietu tikrai nereik, viska galima daryti pamazu, sveikai, nealinant organizmo,
![]()
db sunku su pinigeliais jum, bet ar ju reik einant su sunuciu pasivaiksciot? Juk dabar pajudet yra didelis pretekstas - vaikas.
![]()
i lauka reik eit beveik kasdien, aisku IRL sunku ta buna padaryt, bet imanoma
![]()
sekmes einant su musu suniu pasivaikscioti
tik vyras ji veda...
o i lauka iseiti tikrai sudetinga cia buna..
pamaivasaskia parašė:
nu tai ir nezadinsiueinu vistiek pribuciuosiu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
man irgi senaj lupos niesti kaip noris jau savo angeleli pasupuot pamiluot ir isbuciuot
saskia parašė:
nu tai ir nezadinsiueinu vistiek pribuciuosiu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kokia meile.
Upsiuke parašė:
Esme tame, kad tu nezinai, kodel mantaip nutiko...Ir kalbi...Izeidineji, kad geriau bandele suvalgysiu, o ne vaika pasupsiu. Tiesiog taip negrazu.. O man skaudu... Manai lengva su svoriu kovoti...tu man nieko naujo nepasakei, kad reikia suliekneti.. Bet problemos su nugara ne del svorio prasidejo... Zodziu...
Nieko aš neįžeidinėjau ir net minčių tokių neturėjau
Tik tu pati išsireiškei, kad vaiko nešiot negali dėl nugaros. Tai aš ir pasakiau, kad svorį visą laiką nešioji ir nugarai tai ne į naudą. Tai jei jau taip rūpinies savo nugara tai susimąstyk ir apie savo svorį... Tu visada tik skundies ir kaltini kitus.. O kai žmogus tau pasako teisybę į akis, tai galvoji, kad visi prieš tave ir nieks tavęs nemyli.. Taip nėra..
Per daug karštai į viską reaguoji.. Žinai, kad nugara problematiška tai ne dietų laikykis, o keisk gyvenimo būdą
neila444 parašė:
pamaiva![]()
man irgi senaj lupos niesti kaip noris jau savo angeleli pasupuot pamiluot ir isbuciuot
![]()
![]()
tau tai jau nedaug liko
Labas vakaras
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai