Ina1 parašė:
Vis nuteikiu save kad taip lemta nes si karta pastojau neplanuotai ir naudojau kontraceptikus![]()
Tai tada jau tikrai lemta manau
o kokia kontracepcija naudojot?
Ina1 parašė:
Vis nuteikiu save kad taip lemta nes si karta pastojau neplanuotai ir naudojau kontraceptikus![]()
Tai tada jau tikrai lemta manau
o kokia kontracepcija naudojot?
malisk1 parašė:
Tai tada jau tikrai lemta manauo kokia kontracepcija naudojot?
Kontraceptines zvakutes
Ina1 parašė:
Sveikos, noriu ir as pasidalinti... 2016 kovo 11-12 diena pagimdziau negyva savo dukryte pirmagime... Visas nestumas buvo puikus, jauciausi labai gerai. Su vyru beg…
Keliu savaiciu gimdet?
Labai uzjauciu ir palaikau.
Deima1989 parašė:
Sveikos as taip pat netekau savo berniuko pagimdziau negyva. Sia tema paskaitinedavau ir niekada nepagalvojau kad paciai cia reiks rasyti. Labai yra skaudu kai reik…
Laikykites! Stiprybes jums! Kas nutiko? Kiek laiko jusu nestumui buvo?
Deima1989 parašė:
Sveikos as taip pat netekau savo berniuko pagimdziau negyva. Sia tema paskaitinedavau ir niekada nepagalvojau kad paciai cia reiks rasyti. Labai yra skaudu kai reik…
Vejej, užjaučiu... Vis pildosi ir pildosi forumas
Deima1989 parašė:
ir as cia neseniai apsilankiau, nors kaip tu sakai, paskaitinedavau ir pagalvodavau gerai, kad mano vaikuciai gyvi, bet musu mazyle neisvydo sio pasaulio, nors rodos ne taip ir daug iki gimimo buvo like
laikykis!!!laikykis!!!
little star parašė:
Laikykites! Stiprybes jums! Kas nutiko? Kiek laiko jusu nestumui buvo?
Aciu. Man buvo 32savaites kaip pagimdziau savo maziuka kuris atitiko 27sav o gydytoja neuzsiziurejo kad man buvo preklamsija ir jis negavo maistiniu medziagu ir apstojo vystytis vystesi bet leciau ir 32sav ekoskopo metu musu maziukas mire.Niekam to nelinkeciau kaip vedzioja pilvu ir sako mes kalbam o jis zusta sako vajau atrodo sirdute nebeplaka nezinau atrodo kad sapnuoji kosmara ir nori prabusti greiciau
1 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai