2017.05.27 17:36 (prieš 9 m.)
Zaneta_P parašė:
o mes jau buvome kelioneje...su pilvuku, per velykas buvome romoje, skaudu ziureti i tas nuotraukas...ir mano tevams po 50 metu sukako, tai visos nuotraukos su pilv…
Aš jus suprantu. Na mano siatuacija buvo kitokia, bet kažkuo panaši. Vestuvės, per medaus mėnesį pastojau, laimės pilnos kelnės ir jūra ir kelių, pirkom butą. Dieną prieš kaip tik buvau banke (su mintimi,kad kol susirementuosim vidų, jau atkeliausim gyvent trise), bet sekantį vakarą prasidėjo persileidimas buvo 11 sav. pagal mėnesines, vaikelis buvo nustojęs vystytis. Tai vat manęs nedžiugino nei butas, nei jo įrengimo darbai. Kai vyrui zyziau, kad aš noriu į kelionę, kad atitrūkti nuo viskas, jis sakė, kad neturim pinigų, tai sakiau važiuosiu viena. Sakiau, kad mane butas domina tik tiek kiek iš ketvirto aukšto galima būtų gražiai išsitėkšt ant asfalto...Galų gale mama paskolino pinigų, išvykom dviese į Egiptą, atsipalaidavau, parsivežėm iš ten naują gyvybę, tik tą kartą viskas baigėsi sėkmingai. Žiūrėjau į savo dukrytę ir galvojau, kas jos nebūčiau tiesiog turėjus, toks likimas. Gal tai ir kvaila, bet galvokite, kad gal kažkas labai nori ateiti į jūsų šeimą bet kokia kaina...