Lotus parašė:
Jokiu kryziaus keliu dar paprasciau nei susituokus, ateinat abu su pps ir pasais pasirasot ir viskas
aciu
tai tikrai tik pasus pasiemam ir pps,taip?
Lotus parašė:
Jokiu kryziaus keliu dar paprasciau nei susituokus, ateinat abu su pps ir pasais pasirasot ir viskas
aciu
tai tikrai tik pasus pasiemam ir pps,taip?
Mamyte gruodis parašė:
aciutai tikrai tik pasus pasiemam ir pps,taip?
![]()
Mes nesusituoke abu vaikus registravom tecio pavarde, nes kada nors pribresiu ir as vestuvem
reikejo tik asmens dokumentu ir pps
Lotus parašė:
Mes nesusituoke abu vaikus registravom tecio pavarde, nes kada nors pribresiu ir as vestuvemreikejo tik asmens dokumentu ir pps
aciu uz info
nes zinok baigiu prazilti! vaikui jau pasa reikia tvarkyti o mes dar net jos nepriregistrave
nesizenyk nes matai kokios problemos... paskui vistiek reikia meluoti kad nevede
mergaites, bet dabar prisiminiau, as kai nuejau registruot maziukes, manes tik paklause mano pavardes, suvede i kompa, ir iskart paprase skirybu liudijimo... reiskia mato statusa mano, kad issiskyrus. tai ir mamyte gruodis , Tau irgi matys kad vede esat!!. bijau kad jums si nekalta apgaule nepraslys. bet pabandyt galima
sekmes bet kokiu atveju
Toxic parašė:
mergaites, bet dabar prisiminiau, as kai nuejau registruot maziukes, manes tik paklause mano pavardes, suvede i kompa, ir iskart paprase skirybu liudijimo... reiski…
nu pz pz,ir as galvojau kad cia per daug butu lengva pameluot
Merginos, o jei as issiskyrus, turiu 5 metu mergyte is pirmos santuokos. O dabar gyvenu nesusituokus su kitu zmogum, visur deklaruojam seima ir laukiuosi. Tai man taip pat reikes istuokos liudijimo? Norint iregistruoti antra vaikeli nors jis nieko bendro neturi su ta buvusia santuoka?
Derra parašė:
Merginos, o jei as issiskyrus, turiu 5 metu mergyte is pirmos santuokos. O dabar gyvenu nesusituokus su kitu zmogum, visur deklaruojam seima ir laukiuosi. Tai man t…
matai reiks mamuk,nes matai koks cia durnynas
Mamyte gruodis parašė:
matai reiks mamuk,nes matai koks cia durnynas![]()
ojei, tai reikia susirasti istuokos liudijima (jei as isvis ji cia turiu) ir nesti versti... o kur man ji versti?
kokia vista jauciuosi kai reikia pradeti visokius popierius rinktis
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai