Derra parašė:
ojei, tai reikia susirasti istuokos liudijima (jei as isvis ji cia turiu) ir nesti versti... o kur man ji versti?kokia vista jauciuosi kai reikia pradeti v…
O esi kur nors pildant dok zymejus kad issiskyrus? Jei ne nereiks
Derra parašė:
ojei, tai reikia susirasti istuokos liudijima (jei as isvis ji cia turiu) ir nesti versti... o kur man ji versti?kokia vista jauciuosi kai reikia pradeti v…
Lotus parašė:
Taip, nes visas formas pildeme kartu su draugu. Tas buves mano vyras LT gyvena ir isvis as su juo jokiu reikalu neturiu... na tik to buvusio pavarde kol kas turiu...
kuo toliau skaitau tuo labaiu nebesuprantu... mamukai, ka pirmiausia reikia daryti?
1. registruoti vaika ir tada jie isduos gimimo liudijima? Kokiu dokumentu reikia siam reikalui?
2. poto darytis pasa? jei tarkim noriu tik LT paso tai vaziuoti tiesiai i ambasada? Kokiu dokumentu reikia siam reikalui?
Derra parašė:
Merginos, o jei as issiskyrus, turiu 5 metu mergyte is pirmos santuokos. O dabar gyvenu nesusituokus su kitu zmogum, visur deklaruojam seima ir laukiuosi. Tai man t…
taip, reikia. pas mane tokia pati situacija kaip Tavo. tik pas mus kontorose aborigenkos sedi tikriausiai, baigia uzvaikyt mane. pacios tiksliai nezino kokiu doku reikia, ar teismo sprendimo , ar istuokos liudijimo. tai dabar LT advokatas man isims ir ta ir kita.
vienas vargas cia su tom ceraskino kontorom
Toxic parašė:
taip, reikia. pas mane tokia pati situacija kaip Tavo. tik pas mus kontorose aborigenkos sedi tikriausiai, baigia uzvaikyt mane. pacios tiksliai nezino kokiu doku r…
tai va, as pradejau versti dokumentus savo ir nerandu nei teismo sprendimo, nei istuokos liudijimo... sprendima tai man atrodo as LT palikus, bet istuokos liudijimo isvis nepamenu, kad buciau akyse macius, tai toks vaizdas, kad net neisiminejau as jo, ne nemaniau, kad prireiks, ar taip gali buti? Nes pamenu advokatas lyg sake, kad galesiu ji bet kada issiimti jei prireiks... ech, vieni nervai cia su tais airiais
Derra parašė:
tai va, as pradejau versti dokumentus savo ir nerandu nei teismo sprendimo, nei istuokos liudijimo... sprendima tai man atrodo as LT palikus, bet istuokos liudijimo…
gali but kad nepasiemei istuokos liudijimo, as irgi jo neturiu, maniau neprireiks
kaip gerai, kad suzinojai, va dabar ramiai susitvarkysi reikalus... as kaip keikiausi , kad anksciau nepasidomejau, nescia bim bam musiau, o galejau tvarkytis. dabar su maziuke, neprilakstysi visur.
sekmes Tau
Toxic parašė:
gali but kad nepasiemei istuokos liudijimo, as irgi jo neturiu, maniau neprireiks![]()
paziurejau laiskus advokato kuris mus skyre tai radau, kad ir istuokos liudijima issiiminejau, nes siunciau patvirtinma mokejimo uz ji, tai dabar brolis tures reikalu kol ras juos tarp dokumentu paliktu LT
Nu rimtai laiku cia jus pradejot apie tai sneketi, nes irgi buciau bimbinejus ir manius, kad viskas cia labai greita ir paprasta
Derra parašė:
Toxic, o teismo sprendimo kopija tinka? Nes radau el. paste atsiusta kopijaOriginalas LT paliktas.
zinok, man paskutini karta sake kad teismo sprendimas reikalingas. cia butinai reiktu Tau pasiskambinti ta ofisa kur registruosi ir pasakyt kad lietuve, bla bla, ir ka nori suzinot. nes mano drauge kitam miestelyje registravo leliuka, tai jai teismo sprendimas netiko, jai reikejo istuokos liudijimo. ir abieju dokumentu reikia originalo
as turejau istuokos liudijimo kopija su vertimu ir su apostile, nepraejo. butinas originalas tiek vieno tiek kito dokumento ir vertimai.
as bent jau emiau advokata LT ir jis man dabar visus dokumentus renka. Tu pati gi negali i LT vaziuot dabar.. arba igaliot kazka kad paimtu
tada i ambasada ir igaliosi zmogu kuris surinks viska. kaazkaip taip ane?
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai