Rita Ora parašė:
Labas rytasAš su vakarykščiais tyrimų atsakymais
TTH - 2,03, FT4 - 19,51
Rugsėjo 5d. TTH buvo 2,50
Tai kaip matau vis dar po biški krenta :hm…
Tikrai gereja situacija
Vidutiniškai 2–3 iš 100 nėštumų nustatomi skydliaukės sutrikimai. Problemų kyla tuomet, kai skydliaukė gamina per daug arba per mažai hormonų. Skaityti
visą straipsnįRita Ora parašė:
Labas rytasAš su vakarykščiais tyrimų atsakymais
TTH - 2,03, FT4 - 19,51
Rugsėjo 5d. TTH buvo 2,50
Tai kaip matau vis dar po biški krenta :hm…
Tikrai gereja situacija
phonetixe parašė:
Kaip manote ar galima mėginti pastoti kai TTH 0,6? Ar toks rodiklis tinkamas nestumui?
Mazesnis TTH yra geriau nei aukstas...be to norma yra nuo 0,27, tad viskas tvarkoje turetu buti
Laba diena, planuojame pastoti jau virs 2m, pasidariau tyrimus, kuriuos pasiule ginekologe. Tyrimu atsakymas:
FT4 13.60 pmol/L (Norma 10-28.20)
TSH 3.410 mLu/I (Norma 0.360-4.680)
Sake gyd, kad viskas gerai, bet cia prisiskaiciau, kad norint pastoti geriausia butu tureti TTH (TSH) iki 1
Laba diena, mergaites, patarkit
geriu tiroksina po 25mg, tth krito, buvo viskas gerai, praeitos savaitės pabaigoje tth vėl šoktelėjo iki 2,25, penktadieni buvau pas gine, pasitariau ka daryti del tth, ji patare pradeti gerti po 50mg ir tth laikyti iki 2. Tą patį penktadieni, dar pries einant pas gine pasidariau tth tyrima ir tik siandien gavau atsakyma - 1,59
o as sestadieni, sekmadieni ir siandien geriau tiroksina po 50mg
ar nebusiu dabar per daug ji nusimusus?? Ir ka dabar daryti? Gerti vel po 25mg?
Rita Ora parašė:
Laba diena, mergaites, patarkitgeriu tiroksina po 25mg, tth krito, buvo viskas gerai, praeitos savaitės pabaigoje tth vėl šoktelėjo iki 2,25, penktadieni buva…
na ne gine turi spresti, o endokrinologas....gine apie skydliauke nieko nenutuokia.....pas mane TTH paskutini karta nukrito zemiau normos, dabar 0,22, norma nuo 0,27. Endokrinologas sumazino vaistu doze. po 2 menesiu vel kontrole. neuzsiimkit savigyda
rasa.olis parašė:
Laba diena, planuojame pastoti jau virs 2m, pasidariau tyrimus, kuriuos pasiule ginekologe. Tyrimu atsakymas:
taip, nestumui TTH per didelis...ir kaip jau minejau, ne gines reiketu klausti, o endokrinologo...
-meskute- parašė:
na ne gine turi spresti, o endokrinologas....gine apie skydliauke nieko nenutuokia.....pas mane TTH paskutini karta nukrito zemiau normos, dabar 0,22, norma nuo 0,2…
As suprantu, kad geriausiai kausyti endokrinologo, tik buvau issigandusi, kad jis vel kyla, o pasirodo cia buvo kazkoks vienkartinis pakilimas
tai manau toliau reikia gerti po tuos 25mg
problema ta, kad pas tuos endokrinologus nepapulsi taip iskart bedai prispaudus, o dabar nervai kyla ka daryt
Rita Ora parašė:
As suprantu, kad geriausiai kausyti endokrinologo, tik buvau issigandusi, kad jis vel kyla, o pasirodo cia buvo kazkoks vienkartinis pakilimastai manau tol…
o jus kur gyvenat?.. as kadangi lankausi privaciai, tai jokiu problemu neturiu del patekimo ir stebima esu nuolat
17 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai