Nykštukė parašė:
Man foliai auga gerai, tik ta gleivine... gal visgi geriau bus su Gonal
Man tikrai gonalis arba bemfola padeda gleivinei
pasitarkit su gydytoja, kad gal kitus vaistus ismeginti, jei dabar naudojami 100 proc netiko
Nykštukė parašė:
Man foliai auga gerai, tik ta gleivine... gal visgi geriau bus su Gonal
Man tikrai gonalis arba bemfola padeda gleivinei
pasitarkit su gydytoja, kad gal kitus vaistus ismeginti, jei dabar naudojami 100 proc netiko
Irvutė parašė:
Taip, protariu. Eglaiciuke, kazka blogai skaitei ;) turejau 5 paprastas stimuliacijas, 4 is ju su gonaliu arba bemfola ;) gal paprastos gines jo neskiria, bet vaisi…
Oj gal kažką ir blogai perskaičiau
arba kažko nedaskaičiau. Gali būti
Braškė90 parašė:
Ačiū, reikia kažkaip valdytis ir imt save į rankas. 🙏
O 21d.pranešiu ką parodys 😊
Na, kokios naujienos?
Syria parašė:
Na, kokios naujienos?![]()
Deja, testukas baltas, dabar belieka laukti mėnesinių ir vėl važiuoti pas gydytoją. Bet labai nenuliūdau. Visgi pirma stimuliacija, kažkaip nelabai ir tikėjosi, kad kas pavyks 😊
Braškė90 parašė:
Deja, testukas baltas, dabar belieka laukti mėnesinių ir vėl važiuoti pas gydytoją. Bet labai nenuliūdau. Visgi pirma stimuliacija, kažkaip nelabai ir tikėjosi, kad…
Stiprybės ir ištvermės sekančiam ciklui!
IUI nebandysit dar? Aš va šiandien paskutines dvi tabletes letrozole išgėriau, pirmadienį eisiu echoskopuotis ir tikiuos kad išaugo derliukas ir paskirs IUI datą
Syria parašė:
Stiprybės ir ištvermės sekančiam ciklui!IUI nebandysit dar? Aš va šiandien paskutines dvi tabletes letrozole išgėriau, pirmadienį eisiu echoskopuotis…
Ne, man buvo tik pirma stimuliacija 😊 tad dar dvi stimuliacijas tikrai bandysiu. Šiandien važiuoju jau echoskopuotis ir turbūt pradėsim gert vaistukus vėl 😊 kad nėra pas mane tokia labai jau bloga situacija, vyro turtas irgi geras, tai ir aš ir daktaras manom, kad užteks pastimuliuot, tik reikia vaistus atitaikyt, nes panašu, kad vieno letrozolle man neužtenka, tad jau aną kartą sakė , kad jeigu iš pirmo karto nepavyks didins vaistų dozę, kad didesnis derlius užderėtų 😊
O Jums didžiausios sekmės šiame cikle ❤
Navare parašė:
Labas merginos , si cikla naudojaj letrozolium nes neturejau orvitelle, ir kazkaip lb nk nesitikejau bet siandien kazkaip galvoju ai po pasivaiksciojimo lauke , 4 h…
Bent jau as tai matau rozini kontura isardykit nes seseliukas yra manau geriau matytusis 😏🤞 bent jau man aiskei matosi 
Gretulis parašė:
Bent jau as tai matau rozini kontura isardykit nes seseliukas yra manau geriau matytusis 😏🤞 bent jau man aiskei matosi
Aciu! O jai vaidokliauja apsimoka krauja daryt? Ar geriau tyt su rytiniu slapimu pakartot viska ?
Navare parašė:
Aciu! O jai vaidokliauja apsimoka krauja daryt? Ar geriau tyt su rytiniu slapimu pakartot viska ?
Tikrai matosi laikau 😍🤞 manyciau dar ryt ryta pasidarykit ir jai bus nors ir ciut riskesnis begciau krauja priduot 😎👍
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai