muotriska parašė:
mes po atostogu pradesim su mazuliuku baseina lankyt![]()
va kaip jums smagu
kazi ten tas vanduo toks saltas buna ir mazyliam?
nes man tai saltokas baseinuose
noreciau ir as,bet kad nera arti mums cia baseinu
muotriska parašė:
mes po atostogu pradesim su mazuliuku baseina lankyt![]()
va kaip jums smagu
kazi ten tas vanduo toks saltas buna ir mazyliam?
O as Inesa parašė:
is anglijos mamyciu Aurelija buvo net foto imetus kaip maziukas sedi toj kedutejprisimenu ir mano drauge nuo anksti sodino
o ten taip tik atrodo kad nelaikys pusiausvyros.ji gan aukstoka ir apgaubia visa mazyli
![]()
aaa.nu jei aukstoka tai tada gal ir gerai bus
O as Inesa parašė:
va kaip jums smagukazi ten tas vanduo toks saltas buna ir mazyliam?
![]()
mes tai eisim i bendra baseina kur ir suauge plaukioja ir vaikai.kaikuriuose baseinuose yra saltokas vanduo o kaikuriuose siltas.cia matyt nuo baseino priklauso,nes mes kiek buvom tai lb skiriasi visi
muotriska parašė:
aaa.nu jei aukstoka tai tada gal ir gerai bus![]()
as va db apie ja skaitinejau,tai vienur nuo 4 men raso,kitur nuo 3
zodziu man rodos cia dar ir nuo pacio vaiko priklauso.jei jis pasiruoses sedet ir stengiasi,tai tikrai pasedes
o jai jam nepatiks ir nenores,tai ir nesedes
muotriska parašė:
mes tai eisim i bendra baseina kur ir suauge plaukioja ir vaikai.kaikuriuose baseinuose yra saltokas vanduo o kaikuriuose siltas.cia matyt nuo baseino priklauso,nes mes kiek buvom tai lb skiriasi visi![]()
na taip skiriasi
as tai pamenu,kad man visada baseine salta,tai sunku net ir pagalvot
as ir vis tokia karscio megeja
Aciu uz patarimus.Bet ja isbere butent po 2 dienu,kai pakeiciau misinuka.Nupirkau vel Aptamil,valgo pasigardziuodama,jis jai labai patinka.Tik va nzn kur reiks deti misinukus,kaip durna prispirkau.SMA turiu 1 banke,COW&GATE 2 bankes.Kazin galima maisyti maistelius,pvz;2 kauselius tokio 3 kitokio?Panos manes visai nebeklauso,isejo is auklejimo ribu.Mazoji nerami buna diena,tik nakti geriau ismiega,mazai skiriu demesio didziosiom,bet stengiuosi,ir apkabinu ir myliu pasakau,ir knygas kartu paskaitom.Nepavydi jos,bet jau neklauso,anksciau taip nebuvo.Paprasau ko nors atnes,sako;pati atsinesk,arba sakau kambary susitvarkyt,sako tu tvarkyk(anksciau as joms kambary tvarkydavau,arba kartu,bet dabar,as pati vos speju susitvarkyti,indus net iki kitos dienos palieku neplautu),pagalvojau siaubas,taip niekada nebudavo.Sunku,bet kaip nors islaviruosiu situacija.
Iprato, kad mama viska padaro
Nemanau, kad galima, nes kiekvienas misinukas kitaip padarytas, o maziukai isvis gi jaucia kai tik pakeiti ta misineli, tai jei dar skirtingai primaisytum, manau is to geriau nebutu, tik vaikui pilvuka dar labiau skaudetu arba kazkas rimciau butu, o tai netgi parasyta, kad dozavima tiksliai ten atmatuoti viska, nes per daug ar per mazai jei iberi gali vaikeliui bloga ar kazkas ten pasidaryti
muotriska parašė:
as irgi sakyciau geriau nemaisyk![]()
indriuksti nenori pirkt cow and gate comfort dezutes?nes as cia anksciau buvau nusipirkus,padariau viena kart,paragavau,o jis toks kartus,fuu...Eimantukas net neeme![]()
Kokia spalva comfort uzrasyta? Nes mes perkam su geltonom raidem, nes dar yra ir melynom, tai ten vel kitaip padarytas jis
Rojui pradzioj irgi nepatiko, nes prates prie saldaus buvo, o tas kazkoks biski beskonis pas musu, bet priprato ir jau gerai dabar
indriukstis parašė:
Kokia spalva comfort uzrasyta? Nes mes perkam su geltonom raidem, nes dar yra ir melynom, tai ten vel kitaip padarytas jisRojui pradzioj irgi nepatiko, nes prates prie saldaus buvo, o tas kazkoks biski beskonis pas musu, bet priprato ir jau gerai dabar
![]()
su geltonom pas mane ir yra.as tai kai ragavau jo tai jis ne beskonis,o kartus kazkoks
as negaleciau tokio gert tai kaip vaikai geria
be to ant jo parasyta kad jis skirtas ne kasdieniam naudojimuj o tik kai pucia pilvuka.dazniausiai karta per diena
o tu visada ji girdai?
as galiu parduot pigiau
ten tik 6 sausksteliai nuimti
1 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai