2019.12.27 18:10 (prieš 6 m.)
Mano patirtis tokia: 11 sav. prasidėjo kraujavimas, nuvažiavus į klinikas, rezidentas apžiūrėjo, rado, jog viskas gerai, nemato iš kur kraujuojama ir paleido namo. Liepė daugiau nebevažiuoti, nebent man pačiai grėstu nukraujavimas, o iki 22 sav. vis vien nieko nedarys niekas. Išvažiavau, kita diena mane apžiūrėjo prižiūrinti nėštuma gydytoja, iškart pasakė, jog gręsiantis persileidimas, gulėti savaitę ir po to ateiti priduoti tyrimus, jos nebus, tai apžiūrės tik po poros sav. Nustojau kraujuoti po maždaug 2 dienu, pragulėjau ta savaitę, viskas kaip ir susitvarkė, ramiai pridaviau tyrimus. Sekančia diena, Kūčiu ryta pradėjau labai stipriai kraujuoti, labai spazmavo pilva, diegė nugara. Į klinikas nevažiavau, nes ten 3 gydytojai liepė nevažiuoti, jei neprarasiu daug kraujo... Pasiskambinau į klinika, kurioje prižiūri nėštuma, šventės, liepė laukti po švenčiu, kol grįš mano gydytoja ir apžiūrės, nes dabar, jei vyksta persileidimas, niekas niekuom nebepadės, mano apibūdinti požymiai atitinka persileidimo, gydytoja pakonsultuos kaip ir kas po švenčiu, kai grįš iš atostogu. Taigi, dabar jau 13 sav. nėštumo, vis dar kraujuoju nuo Kūčiu ryto, protarpiais daug, protarpiais visai ne. Kūčiu ryta kraujuojant kartu krito lyg gimdos audiniai. Laukiu pirmadienio, kol apžiūrės. Vilties, kad persileidimas neįvyko nebeturiu, bet taip pat manau, kad savaime neišsivalys gimda, nes viskas vyksta labai ilgai ir labai pamažu.