dacke parašė:
Labas mamytes. Su tokia diagnoze kaip manot yra dar vilciu isnesiot leliuka? Buvau priemime bet niekas nieko neziurejo
O tai jei niekas nežiūrėjo tai kaip jie surašė viską? Echo darė?
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįdacke parašė:
Labas mamytes. Su tokia diagnoze kaip manot yra dar vilciu isnesiot leliuka? Buvau priemime bet niekas nieko neziurejo
bra123 parašė:
Echo dare mano ginekologe,bet ji nieko nesake tik liepe vaziuoti y priemima. O priemime niekas neziurejo liepe laukt namie ir stebet kaip kas,atvaziuot penktadieni guldymui.
bra123 parašė:
Tai kas čia per ginekologė jei nieko nepasako 🙈🙈🙈 Nuotrauką gavote? Ar jau buvo echoskopiškai patvirtintas neštumas?
Negavau nieko🙄 nestumas buvo patvirtintas 5sav
bra123 parašė:
O neįmanoma nueiti pas kitą gydytoją? Sakykite pagal laiką kai buvo nustatytos 5sav ir dabar 6+2 pagal jus viskas atitinka, kad praėjo savaitė ir dvi dienos?
Neatitinka🥺 5sav nustate pries 3savaites, pirmadieni atitiko tik 6sav, bet siandien 6+2🤔
Labuka mergaites😊 jei kas skaitet mano istorija,kad pradejau kraujuoti,skaudejo pilva,saket parasyti kaip baigsis,tai vat siandien buvau priemime😊 turetu buti 9sav,bet yra tik tuscia puslyte kuri atitinka 6sav. Dar valymo nedare, israse duphaston ir po savaites pasirodyti,gal pasirodys leliukas,nors vilciu mazai🙄 o taip norejom sito leliuko🙄😥 kaip manot stebuklas imanomas?
dacke parašė:
Labuka mergaites😊 jei kas skaitet mano istorija,kad pradejau kraujuoti,skaudejo pilva,saket parasyti kaip baigsis,tai vat siandien buvau priemime😊 turetu buti 9sav,…
Sveiki skaičiau jūsu istorja ir tiesa sakant jūsu situacija mane suglumino. Manau kad jums niekas negali tiksliai iš čia esančiu pasakyti nes mes ne gyditojos ar pnš . Bet mano nuomone čia jau tikrai kažkas negerai nes puslelė yra bet leliuko nėra taip negali būti . Jai net gydytojai nieko tiksliai negali pasakyti ar yra pati pasimete tai net sunku kažka jums čia ir pasakyti . Negalvokit kad aš čia piktai sakau ar gasdinu bet tikrai jaučuosiu sutrikus nieko panašaus negirdėjus esu . Tik reikia tikėlis ir norėti steduklo labai norėkit !!! O jai kažkas bus blogai tik nepaluštik būkite stipri ir nepasiduokit sekmės !!!
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai