Gretta parašė:
Kantrybes man prireiks, nes manau greit kipti i darbus nepavyks![]()
tu tik sveik greiciau ir viskas bus gerai
laikas greit eina, dabar atrodo, kad teks ilgai laukti, nepastebesi, kai sakysi, kad mums jau galima planuoti
Gretta parašė:
tu tik sveik greiciau ir viskas bus gerai
laikas greit eina, dabar atrodo, kad teks ilgai laukti, nepastebesi, kai sakysi, kad mums jau galima planuoti
saulyte999 parašė:
taigi ir tavo pilvukas tuoj ugteles, net nepastebi kaip greit![]()
![]()
![]()
Tikiuosi
Visom linkiu, kad kuo greiciau susilauktumet mazylio ir ne tik pamatytumet ji per ekoskopa, o ir palaikytumet ant rankyciu
AusteSvi parašė:
Pavydziu Tau baltu pavydu![]()
nėra ko pavydėti
tiek aš tiek tu turim brangenybes
Gretta parašė:
nenukabink nosytės, bllogiausia jau praeityje
mirkt mirkt ir praeis tas laikas ir vėl kibsit į darbus
AusteSvi parašė:
Tikiuosi![]()
Visom linkiu, kad kuo greiciau susilauktumet mazylio ir ne tik pamatytumet ji per ekoskopa, o ir palaikytumet ant rankyciu![]()
o čia tai palinkėjimas
kad jis Dievui į ausį nukeliautų
Labas rytas, tai va buvo pas mane daktaras, tai pasirodo desiniam kiausintaki buvo nestumas o ne kairem
taciau liko pakraupes pamates kairi kiasintaky jis buvo visas suauges.... Stebejosi kodel ne ten buvo negimdyvinis... Prakarpe tuos suaugimus... Taip par rado nezinau kaip tiksliai ta zarna vadinas tai pavadinsiu ismatu zarna ji nera tiesios formos o su pakitimais( man.piese o as jum taip vaizdziai nemoku nupasakot) na eina tiesi is pasidaro kai kolbele vel tiesi vel kulbele
gal supratot
( tai gali tureti itakos pastojant) todel teks su tais lapais pas gine lakstyt kad neieskotu litur bedu
ramybes turesim 3men... Bet as dar bandyiu pasitarti kad uztektu 2men
visa kita kaip ir gerai tik neduoda daug garantijos kad tie kiausintakiai man vel nesuaugines.... Va tokia mano istorija is pat ryto....
Gretta parašė:
Labas rytas, tai va buvo pas mane daktaras, tai pasirodo desiniam kiausintaki buvo nestumas o ne kairemtaciau liko pakraupes pamates kairi kiasintaky jis buvo visas suauges.... Stebejosi kodel ne ten buvo negimdyvinis... Prakarpe tuos suaugimus... Taip par rado nezinau kaip tiksliai ta zarna vadinas tai pavadinsiu ismatu zarna ji nera tiesios formos o su pakitimais( man.piese o as jum taip vaizdziai nemoku nupasakot) na eina tiesi is pasidaro kai kolbele vel tiesi vel kulbele
gal supratot
( tai gali tureti itakos pastojant) todel teks su tais lapais pas gine lakstyt kad neieskotu litur bedu
visa kita kaip ir gerai tik neduoda daug garantijos kad tie kiausintakiai man vel nesuaugines.... Va tokia mano istorija is pat ryto....
Ogo tai istorija, bet gerai, kad viskas laimingai pasibaigė ir vėl galėsi planuoti
Beje labukas
erdeigute parašė:
Ogo tai istorija, bet gerai, kad viskas laimingai pasibaigė ir vėl galėsi planuotiBeje labukas
![]()
Labas labas
na taio tik islaukti reikia dabar...
rikiuosi tie rupuziukai nesugalvis suaugti per 3men
kaip tavo pilviukas laikosi?
Gretta parašė:
Labas labasna taio tik islaukti reikia dabar...
rikiuosi tie rupuziukai nesugalvis suaugti per 3men
kaip tavo pilviukas laikosi?
![]()
Na tai aišku
Tikim kad nebesuaugs
Na gerai, tik paskaudena pilvo apačia ir tiek
Gretta parašė:
Labas rytas, tai va buvo pas mane daktaras, tai pasirodo desiniam kiausintaki buvo nestumas o ne kairemtaciau liko pakraupes pamates kairi kiasintaky jis buvo visas suauges.... Stebejosi kodel ne ten buvo negimdyvinis... Prakarpe tuos suaugimus... Taip par rado nezinau kaip tiksliai ta zarna vadinas tai pavadinsiu ismatu zarna ji nera tiesios formos o su pakitimais( man.piese o as jum taip vaizdziai nemoku nupasakot) na eina tiesi is pasidaro kai kolbele vel tiesi vel kulbele
gal supratot
matai, viskas tik į nauda tos operacijos. suaugti gali suaugti kiek žinau, bet ne taip greitai, kaip pradėsit planuoti
paklausk kokie požymiai jaučiasi, kai suauga, kad atskirtum kas tavo kūne darosi
4 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai