dijanukas85 parašė:
O gal kas zino kad negerti jokiu vaistu,jei netycia uzkibo. kaip naturaliai palengvinti vydurius,dziovintos slyvos nepadeda,nuo ju tik gazai kaupaisi![]()
slyvom, bet ne dziovintos
dijanukas85 parašė:
O gal kas zino kad negerti jokiu vaistu,jei netycia uzkibo. kaip naturaliai palengvinti vydurius,dziovintos slyvos nepadeda,nuo ju tik gazai kaupaisi![]()
slyvom, bet ne dziovintos
dangaus_zydryne parašė:
labai to tikiuosi![]()
to paties linkiu ir jums visoms
![]()
mačiau, kad nesulauki mmm savo?tai jos čia šeip tiesiog sugrybavo ar kažko…
geriau dufhaston, su kuriuo turejo prasideti mmm.
Astarija parašė:
Na tiek ir planuojam tuos 3men.nes kol vestuviu neplanavom dar saugojomes.o dabar jau ketvirtas kartas nesgavo.tai yra problema.nes man kazkas yra nuo senu laiku.pi…
na tada jo, nelaukit, ir kreipkitės pas gyd. blogaiu tikrai nebus
o iš kokio miesto esi?
Juodoji Nikita parašė:
geriau dufhaston, su kuriuo turejo prasideti mmm.![]()
uoj kiek aš jo atgėrus esu...
tai gal tikrai koks žirnis įsitaisinėja pilvelyje? nes jau kas kas, bet duphastonas tikrai iššaukia mmm
dangaus_zydryne parašė:
na tada jo, nelaukit, ir kreipkitės pas gyd. blogaiu tikrai nebuso iš kokio miesto esi?
![]()
Is ukmerges,na labai turejau gera daktare kuri gyde ,kad pakeitus i kita daktare ji be jokiu zodziu israse siuntima i vilniu ,nes nezyno kas man istikruju yra ,tik gryzus ketvirtad kita jau zynosim koki gidyma skirt .
dangaus_zydryne parašė:
uoj kiek aš jo atgėrus esu...tai gal tikrai koks žirnis įsitaisinėja pilvelyje? nes jau kas kas, bet duphastonas tikrai iššaukia mmm
![]()
man jis siaip issaukia mmmm bet uzlaiko cikla biskiuka... matyt nevisom vienodai
Kristulke parašė:
man jis siaip issaukia mmmm bet uzlaiko cikla biskiuka... matyt nevisom vienodai
na taip, aš kai gerdavau pvz nuo 17 c.d. tai 10 d geri ir ir jos dfar plius užsilaiko 5-7 dienas, tai ciklas pailgėja
bet čia yra normalu tiek dienų, o jau jei 10 dienų neateina, tai man gyd sakydavo- gali įtarti neštumą
saulyte22 parašė:
nu va suradau visas imanomas temas susijusias su KT ir sirgimu geriant jas, tai db pasiskaitinesiu
aš ne visą temą skaičiau..galima paklausiu, kodėl šitos tėmelės tokios jums aktualios?
dangaus_zydryne parašė:
labai to jums linkiu![]()
o ilgas ciklas pas jus?
Ciklas 28-30 dienas manau nera ilgas. O jusu koks?
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai