Niusa parašė:
Turiu telefono numeri. tad jei bus negerai tai paskambinsiu ir ketvirtadieni is pat ryto leksiu pas jabet tikiuosiu viskas praeis, kai gerai isimegosiu ir pailsesiu
pamiegoti ir pailseti labai svarbu.
ir jokiu rimtu darbu.
Niusa parašė:
Turiu telefono numeri. tad jei bus negerai tai paskambinsiu ir ketvirtadieni is pat ryto leksiu pas jabet tikiuosiu viskas praeis, kai gerai isimegosiu ir pailsesiu
pamiegoti ir pailseti labai svarbu.
ir jokiu rimtu darbu.
Banga parašė:
pamiegoti ir pailseti labai svarbu.ir jokiu rimtu darbu.
![]()
Taip ir darysiu.
va sesei nuvezem dukra keliom dienio, ji isejo atostogu ir pasisiule pasiimti pas save dukra, kad galeciau pailseti. Tai labai laiku
Linkiu tau nesulaukti sveciu sekmadieni
kartais kai nesitikim tai ir atsitinka
Bangele mano viduriukai kaip kada, pastaruoju metu uzkieteje
o anksciau kaip ir normaliai viskas buvo
bet gerai sakai - kiekvienai skirtingai
oj kaip nelauksim tavo antidraugiu
o lauksim geru ziniu
niu va o as filma paziurejau apie meile - apsiblioviau kaip isprotejus
ech... moka rusai filmus sukurt... aciu jiem uz tai
puokste oj sorry kazkaip nemaniau... pagalvojau apie ta varenos svente kur minejai naktis ar kas ten... sakau jei patogiu metu (kai draugas bus) butu gal atmautumem jam visokios crazy keliones patinka
niu mergytes lekiu i lovyte - smegenis pailsint
labanaktukas
saldziu sapnu ir sapnuokit pukuotukus
Sveikutes
Banga kartais kai per daug miega irgi buna atvirkstine reakcija ir organizmas kaip ir nepailsejes
Ruth as paziuredavau pagal skaiciuokle kada tos vaisingos dienos, bet ta menesi kuri pastojau, tai nelabai ten ka ir ziurejau, nes man buvo sesija buvau uzsivertusi mokslais, ir diplominio rasymu, ir nd atlikome tik 2 kartus
nes negalvojau ta menesi pastoti, galvpojau bus praleistas o jau po sesijos pasidarbuosim
bet suzinojau kad
Niusa parašė:
Sveikutes![]()
Banga kartais kai per daug miega irgi buna atvirkstine reakcija ir organizmas kaip ir nepailsejes
Ruth as paziuredavau pagal skaiciuokle kada tos vaisingos dienos, bet ta menesi kuri pastojau, tai nelabai ten ka ir ziurejau, nes man buvo sesija buvau uzsivertusi mokslais, ir diplominio rasymu, ir nd atlikome tik 2 kartus
nes negalvojau ta menesi pastoti, galvpojau bus praleistas o jau po sesijos pasidarbuosim
bet suzinojau kad
![]()
Na geras;) dažniausiai taip ir buna
Forti parašė:
Bangele mano viduriukai kaip kada, pastaruoju metu uzkietejeo anksciau kaip ir normaliai viskas buvo
bet gerai sakai - kiekvienai skirtingai
![]()
oj kaip nelauksim tavo antidraugiuo lauksim geru ziniu
![]()
niu va o as filma paziurejau apie meile - apsiblioviau kaip isprotejus
ech... moka rusai filmus sukurt... aciu jiem uz tai
![]()
puokste oj sorry kazkaip nemaniau... pagalvojau apie ta varenos svente kur minejai naktis ar kas ten... sakau jei patogiu metu (kai draugas bus) butu gal atmautumem jam visokios crazy keliones patinka
![]()
niu mergytes lekiu i lovyte - smegenis pailsint
labanaktukas
saldziu sapnu ir sapnuokit pukuotukus
![]()
![]()
![]()
nieko tokio
siaip i ta tamsta muzika svente zadu lekti
jinai bus nuo 22 iki24 dienos.. varenoj dainu sleny
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai