linutee parašė:
Samanta, pinkyeina sau, kaip nefaina slenkantis grafikas
gerai, kad aš nuo pirmadienio iki penktadienio atidirbu ir rami galva
![]()
man wisada taip tai kaip ir swenciu net nelaukiu...
linutee parašė:
Samanta, pinkyeina sau, kaip nefaina slenkantis grafikas
gerai, kad aš nuo pirmadienio iki penktadienio atidirbu ir rami galva
![]()
pinky parašė:
exx.. tikiu kaip nesmagu
na bet nieko, dievulis Jūsų neskriaus daugiau ir greitai atsilygins Jums
linutee parašė:
exx.. tikiu kaip nesmaguna bet nieko, dievulis Jūsų neskriaus daugiau ir greitai atsilygins Jums
![]()
![]()
samanta parašė:
avonuke,o kaip tu laikais,kaip su pykinimu?eisiu pataisyt ziuriu tave irasius kad nuo 25 nelauki,o sakei kad nuo 27d.
Jo, manosios pasiskaiciavau, kad nuo 27 turetu atsivilkt. O siandien tai isvis tokia nevykus as. Net nezinau ar cia persimiegojau ar nedamiegojau
Nakty buvau prabudus tai dar toks negerumas
, bet dar pavyko uzmigt siaip taip. Ryte pora kart issivemiau paskui jau kaip ir gan normaliai paliko . Dar ryte vyras priejo atsisveikint tai sakau blem kuo tu cia taip smirdi?
Juokiasi jis, sako gi veida tavo kremu pasitepiau . Kazkaip lyg jis nesmirdedavo kai tepdavaus
Avonuke parašė:
Jo, manosios pasiskaiciavau, kad nuo 27 turetu atsivilkt. O siandien tai isvis tokia nevykus as. Net nezinau ar cia persimiegojau ar nedamiegojauNakty buvau prabudus tai dar toks negerumas
, bet dar pavyko uzmigt siaip taip. Ryte pora kart issivemiau paskui jau kaip ir gan normaliai paliko . Dar ryte vyras priejo atsisveikint tai sakau blem kuo tu cia taip smirdi?
Juokiasi jis, sako gi veida tavo kremu pasitepiau . Kazkaip lyg jis nesmirdedavo kai tepdavaus
![]()
nu tu duodi
pinky parašė:
nu tu duodi![]()
Nu jooo , idomybes cia su manim .
Avonuke parašė:
Nu jooo , idomybes cia su manim .![]()
manau tas įdomybes galėsim aptarinėt po 9 mėnesiukų
Avonuke parašė:
Jo, manosios pasiskaiciavau, kad nuo 27 turetu atsivilkt. O siandien tai isvis tokia nevykus as. Net nezinau ar cia persimiegojau ar nedamiegojauNakty buvau prabudus tai dar toks negerumas
![]()
jo ziuriu as save ir buvau irsaius 29d,o man juk ir 27d ju nelaukiu nes bus (29cd)tai biski patvarkiau,o ir ievutce dienike paankstinau,nes ji ir viena cd yra daugiau.
mergaites buvau pabegus,taigi vyrelis i lova buvo isivertes.
reiks eit maudytis.
jo slenkantis grafikas tikras sudas,tik va pasiziurejau kaledos ir nauji iseina laisvos.na bet betkokiu atveju varysiuos i lt,imsiu bilioteni noresiu skarndy pasigydyt,o tuo paciu ir paatostogaut.matot jau mano planai net iki kaledu daug maz sudelioti.
Avonuke parašė:
Nu jooo , idomybes cia su manim .![]()
manau avonuke viskas bus gerai su tavim,kada testuka gadinsi.mano sekmadieni velyku proga drasiai gali,jau turetu rodyt,jei kas pivelyje gyvens.
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai