Lauriukas25 parašė:
Yra planuojančių grupės pabandykit į jas prisijungt, ten su visokiais išgyvenimais merginos yra tai labai palaiko. Pataria kokius tyrimus darytis ieškant priežasčių…
Aciu labai labai uz palaikyma ir supratima
Lauriukas25 parašė:
Yra planuojančių grupės pabandykit į jas prisijungt, ten su visokiais išgyvenimais merginos yra tai labai palaiko. Pataria kokius tyrimus darytis ieškant priežasčių…
Aciu labai labai uz palaikyma ir supratima
Recenzija parašė:
Sakykit prašau,o jums gydytojos po abrazijos sakė,kad mylėtis tik su apsauga iki pasirodant mėnesinėms pirmoms? Ar čia grynai dėl sveikatos ar draudžiama pastot gre…
Sveikute patartina sulaukti pirmu mm todel ir patare su apsauga myletis, yra kelios istorijos, kad pastoja po abrazijos nesulaukusios pirmu mm, bet kiek as skaiciau sunkiau isnesioti tada, po savaiminio persileidimo visai kitaip, tai manau po abrazijos tikrai pirmu mm palaukit
Recenzija parašė:
Sakykit prašau,o jums gydytojos po abrazijos sakė,kad mylėtis tik su apsauga iki pasirodant mėnesinėms pirmoms? Ar čia grynai dėl sveikatos ar draudžiama pastot gre…
Man pabrėžė susilaikyti nuo nėštumo, ir ne iki pirmų mėnesinių o net šešis mėnesius. Matyt pataikiau ant senesnių laikų gydytojų, nes dabar kiek žinau tiek laukti neliepia. O dėl saugojimosi iki atsiras mėnesinės tai man atrodo normalu, juk kol nėra mėnesinių tol mano nuomone organizmas nėra atsigavęs.
Lauriukas25 parašė:
Man pabrėžė susilaikyti nuo nėštumo, ir ne iki pirmų mėnesinių o net šešis mėnesius. Matyt pataikiau ant senesnių laikų gydytojų, nes dabar kiek žinau tiek laukti n…
O mano gydytoja sake palaukti bent 2 ciklus ir tada jau galima planuoti. Nors sake rekomenduojama iki 6men susilaikyti, o gydytoja tai tikrai jauna ? Ir dar paminejo, kad geriausia butu, kad pavasari ar vasara jau bandyciau, nes persileidimai ziema daznesni, o tinkamiausias laikas nestumui siltesni metu laikai, maziau visokiu infekciju tikimybe, nes persileidima ir sloga gali isprovokuoti
Paul123 parašė:
Vakar grizau po apziuros, abrazija daryta vasario 1 d. Bet dar labiau pradejau kraujuoti... ir menuo greit kai taip. Gydytojas sako viskas gerai... Ar ilgai kraujav…
As gal savaite ir dar savaite tepliojo, bet taip po laseli
Paul123 parašė:
Vakar grizau po apziuros, abrazija daryta vasario 1 d. Bet dar labiau pradejau kraujuoti... ir menuo greit kai taip. Gydytojas sako viskas gerai... Ar ilgai kraujav…
Aš kraujavau vos 3 tris dienas, tada dar pora dienų patepliojo, tada beveik savaitė švaru ir tada vėl vieną dieną pasirodė seno kraujo ir dar patepliojo nepilną savaitę. Man abrazija beje taip pat daryta vasario 1.
25 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai