Lauriukas25 parašė:
Aš kraujavau vos 3 tris dienas, tada dar pora dienų patepliojo, tada beveik savaitė švaru ir tada vėl vieną dieną pasirodė seno kraujo ir dar patepliojo nepilną sav…
Antibiotikus dave gerti?
Lauriukas25 parašė:
Aš kraujavau vos 3 tris dienas, tada dar pora dienų patepliojo, tada beveik savaitė švaru ir tada vėl vieną dieną pasirodė seno kraujo ir dar patepliojo nepilną sav…
Antibiotikus dave gerti?
Paul123 parašė:
Antibiotikus dave gerti?
Ne, tik prieš išleidžiant suleido kažkokius vaistus. O jums?
GitaP. parašė:
Sveikute patartina sulaukti pirmu mm todel ir patare su apsauga myletis, yra kelios istorijos, kad pastoja po abrazijos nesulaukusios pirmu mm, bet kiek as skaiciau…
Lauriukas25 parašė:
Man pabrėžė susilaikyti nuo nėštumo, ir ne iki pirmų mėnesinių o net šešis mėnesius. Matyt pataikiau ant senesnių laikų gydytojų, nes dabar kiek žinau tiek laukti n…
Na visa tai suprantama man pačiai,tiesiog dėl individualių problemų aš negaliu santykių turėt su prezervatyvu-tai kažkaip išsigandau,kaip ten viskas su nėštumais kai atlikta abrazija,o menstruacijų nesulaukiu dar....
Recenzija parašė:
Na visa tai suprantama man pačiai,tiesiog dėl individualių problemų aš negaliu santykių turėt su prezervatyvu-tai kažkaip išsigandau,kaip ten viskas su nėštumais ka…
Nu tai nebūtina prezervatyvai. Tegul vyras laiku istraukia
Zivilliuke parašė:
Nu tai nebūtina prezervatyvai. Tegul vyras laiku istraukia![]()
O tai irgi kartais nepadeda
Ei, ar aš viena čia tokia nelaimėlė?
darė dvi abrazijas vieną po kitos. Rezultate - gimdos uždegimas + kiaušidėje ~60 ml kraujo. Ar kuri esate susidūrusi si panašia bėda?
gydytojas tikina, kad gydymo metu kraujas turi pranykti savaime. Kadangi didelių skausmų nėra, operuoti reikalo nemato. Jau baisu darosi išeiti iš ligoninės, nuolat vėl pas juos grįžtu
Liepiukas parašė:
Ei, ar aš viena čia tokia nelaimėlė?![]()
darė dvi abrazijas vieną po kitos. Rezultate - gimdos uždegimas + kiaušidėje ~60 ml kraujo. Ar kuri esate susid…
Uzdegimas? Po abrazijos nedave antibiotiku? Man pvz nedave, bet kiti gyd visuomet visuomet duoda del uzdegimu, kad neprasidetu.
Mamukas 31 parašė:
O tai irgi kartais nepadeda![]()
Nu gal
. Mes su vyru tik tokia apsauga naudodavom, ne sykio neprisidirbom
Paul123 parašė:
Uzdegimas? Po abrazijos nedave antibiotiku? Man pvz nedave, bet kiti gyd visuomet visuomet duoda del uzdegimu, kad neprasidetu.
Nedavė. Nebent suleido kol buvau veikiama narkozės. Bet ilgesnio kurso tikrai neteko gerti. Uztai dabar 5 d. gėriau namuose, bet tyrimai blogėjo, dabar ligoninėje vėl paskyrė dar 5 d
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai