Papentukas parašė:
Tris kart laikiau, visus kartus 1parkavimas aikstelej kiti pratimai mieste, viska pasako
As kai laukiau tai dar ir ribotas buvo aikstelej.
Papentukas parašė:
Tris kart laikiau, visus kartus 1parkavimas aikstelej kiti pratimai mieste, viska pasako
As kai laukiau tai dar ir ribotas buvo aikstelej.
Burburbur parašė:
As kai laukiau tai dar ir ribotas buvo aikstelej.![]()
Pf aikstelej dar lengviau manau, nes man buvo apsisukineju, ir masina ziuriu atlekia, o as skersai kelio, tai biski apsukas savo reik ziuret kad greiciau, o aikstelej tai manau baika, tik tiek kad savo kailiu nepatyriau
kai pagalvoji,pagaliau viskas praeity, dabar svarbu nepamirst klevo uzsilipint ir sviesu isijungt ir leki
Papentukas parašė:
Pf aikstelej dar lengviau manau, nes man buvo apsisukineju, ir masina ziuriu atlekia, o as skersai kelio, tai biski apsukas savo reik ziuret kad greiciau, o aikstel…
O man tai vienodai ar aikstelej ar gatvej
Burburbur parašė:
O man tai vienodai ar aikstelej ar gatvej![]()
Neturiu kaip palygint
nepatyriau ir tikiuosi nebeteks patirt
Papentukas parašė:
Neturiu kaip palygintnepatyriau ir tikiuosi nebeteks patirt
![]()
O tai kai mokinaisi? Visada gatvej darei?
Burburbur parašė:
O tai kai mokinaisi? Visada gatvej darei?
kai mokiaus ir aikstelej ir mieste teko
bet gatvele tokia duodavo, kur retai masinos vaziuoja, bet is abieju sonu grioviai tokie nemazi
Papentukas parašė:
kai mokiaus ir aikstelej ir mieste tekobet gatvele tokia duodavo, kur retai masinos vaziuoja, bet is abieju sonu grioviai tokie nemazi
![]()
tai jo, nejudres gatveles duodavo tik kad be griovių o su bordiūrais
Vitalija12-17 parašė:
kiek laiko trukot kada issilaiket viska?nes man tai atrodo amzinybe eis???
4men ir2 dienos, jei buciau islaikius is pirmo karto regitros praktika buciau baigus menesiu anksciau
Papentukas parašė:
4men ir2 dienos, jei buciau islaikius is pirmo karto regitros praktika buciau baigus menesiu anksciau
kur laiket?;)
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai