2014.02.16 10:30 (prieš 12 m.)
JurgitaVa parašė:
Nuo gripo ir priešo neskiepyčiau :).
O kai paskiepiji tam ir yra nurodymas, šiuo laiku sako nemaudyti parą, bet aš paga…
na bet db pasakykit jus man kaip medike, kodel vieni skiepai kurie rekomenduojami yra verti demesio, o kurie ne? sakykim paimkim vaiku skiepu kalendoriu, vienoj pusej sakot, reikia pasiklaiuti medikais ir skiepytis, nes tai reikalinga, bet kitoj poto jau atsiranda, kad vienas gal reikalingas, gal nereikialingas
bet juk medikas siulo ir viena ir kita vakcina
as tikrai visada ziurejau is sitos puses, kad skiepai padeda, bent jau sumazins komplikacijas ir lengviau prasirgs, bet va iskiles klausimas, kodel pavyzdziui pneumo skiepas, vienur uztenka 1 vakcinos, kad imunitetas susidarytu keliems metams... kitur jos reikia dvieju doziu, o dar kitoj sali dar daugiau
kitas klausimas... turiu as tris vaikus, visi gyvena vienoj salyje, bet kodel vienam meningito c vakcinos reikia, o kitam nereikia?
gyvena tuose paciuose namuose, valgo tapati maista, jei is mokyklos parsines liga, tai greiciausiai mazieji susirgs
ir dar klausimas, esu jau rasius ne karta, bet atsakymo nelabai sulaukiau, ar isvis verta skiepyti tokiom vakcinom kaip pneumo ir meningito c?
Jus kaip medike gal geriau suprantat?
nes as tai nieko nesuprantu