2022.04.30 20:24 (prieš 4 m.)
Ksija parašė:
Mano pirmos mm po įdėjimo buvo negausios, bet va antros pasirodė gausesnės nei prieš įdėjimą. Trečios - vėl negausios. Tik ilgesnės tapo, ilgiau teplioja. Dabar art…
Ačiu už atsakymą, na man lyg ir pamažėjo, o į vakarą vėl pradeda labiau kraujuot ir skauda... Na ryt man 7-8 diena.taip ilgai niekad nesirgau, nei nuotaikos nėra , baisu, vyras vienas iseina į svečius, aš lieku viena namie su savo bėdom.... Nežinau kaip ištempt , aš jau pasiruošus netgi gimda imti lauk. O dejaus šitą spiralę dėl gleivinės išvešėjimo. Nenoriu daugiau abrazijų daryt.ačiū visoms kurios atsakė ir pirmadieniui jau užsirašiau pas ginekologę. Gal nuramins.
zioga parašė:
Aš dar neįsidėjau. Darė abraziją, nes rado polipa tikino, kad gal mažiau kraujuosiu. Tačiau dabar baiginėju pirmą ciklą po abrazijos, viskas dar gausiau. Kol kas ne…
Aciu uz atsakyma. Ir as po abrazijos gėriau duphastona 3 men. galvojau kad irgi nenoriu jokiu hormonu...bet abraziju irgi nenoriu, tai pagalvojau geriau spirale nei tos tabletes.uztad ir isidejau. Bet kaip iskesti tuos 6 men ar daugiau, as nelabai isivaizduoju.o jus parasykit veliau i cia kaip jums sekas su tom naturaliom priemonem susireguliuot viska.lauksiu.