ausra339 parašė:
o gal yra gyvenanciu netoli stoties? pastumdyti vezimukus?![]()
man ir stotis netoli
ausra339 parašė:
o gal yra gyvenanciu netoli stoties? pastumdyti vezimukus?![]()
man ir stotis netoli
mileka parašė:
man ir stotis netoli![]()
aš ir pagalvojau, kad ta stotis juk visai netoli beveik nuo bet kurio mūsų miesto taško
bet tai kaip nepavydžiu su dviem
man su viena yra ką veikti, kažkaip nieko nebepasidarau, o apie tokį dalyką, kaip pvz., knygos skaitymą, iš viso jau pamiršau
nors galėčiau va dabar eiti paskaityt,bet geriau po i-neto platybes panaršyti
ramjurg parašė:
aš ir pagalvojau, kad ta stotis juk visai netoli beveik nuo bet kurio mūsų miesto taško![]()
tai va smagu butu pasivaikscioti
ramjurg parašė:
bet tai kaip nepavydžiu su dviem![]()
o tu taip nesakyk,nes kaikas pasake ir laukiasi dvyniu dabar
o nesunku man. matyt kad ne pirmi vaikai. ir knyga paskaitau,ir patingiu,ir sportuot einu kasdien.iki dviju men nezinojau aks yra miegas tikraja ta zodzio prasme. nebuvau atsigulusi net.snusteldavau sedom.ir tai man nebuvo baaisu.dukrytei diegliukai yra.gaila tik vaiko,bet manes tas negazdina.man vaiku auginimo atostogos yra tikros atostogos,o ne darbas
mileka parašė:
o tu taip nesakyk,nes kaikas pasake ir laukiasi dvyniu dabar![]()
![]()
![]()
Kur sportuoji? As ir noriu, reikia kartais atsijungt. Mazius viduriuoja trecia para ir nzn nuo ko
giedrerim parašė:
Kur sportuoji? As ir noriu, reikia kartais atsijungt. Mazius viduriuoja trecia para ir nzn nuo ko![]()
formoj. bet laukiu kada atidarys mesos kombinate pagaliau. bus arciau,vietos daugiau,treniruokliu daugiau.
o atsijungti labai gerai eina
plius k mest reik
nebijai kad nusividuriuos tiek ilgai?
mileka parašė:
formoj. bet laukiu kada atidarys mesos kombinate pagaliau. bus arciau,vietos daugiau,treniruokliu daugiau.
Blyn toli, gal kai arciau bus it varysiu. Reik tik vaikus kazkur padet, o mest tikrai turiu ka
nu nestipriai viduriuoja, gerai valgo, nemazai geria, nuo pietu tik karta padare
mileka parašė:
man vaiku auginimo atostogos yra tikros atostogos,o ne darbas![]()
![]()
na tu šaunuolė
pagarba
ramjurg parašė:
na tu šaunuolėpagarba
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai