Januari parašė:
Na vyras bus sužavėtas tuomet, jis taaaaaip mėgsta steikus![]()
Man Hcg paskirtas geguzes 2 ,bet si sekmadieni eusiu pasitikrint
Januari parašė:
Man Hcg paskirtas geguzes 2 ,bet si sekmadieni eusiu pasitikrint
Januari parašė:
Man paskirta 05-06, bet aš aišku testukus gadinsiu anksčiau, gal nuo 6dpi tai prasinesiu 😉 jau esu namie, vaikų pirma frazė "mama, norim valgyti" 😁 tad iškart be jokių ceremonijų buvau pastatyta prie viryklės 😂
Krown parašė:
Man paskirta 05-06, bet aš aišku testukus gadinsiu anksčiau, gal nuo 6dpi tai prasinesiu 😉 jau esu namie, vaikų pirma frazė "mama, norim valgyti" 😁 tad iškart be jo…
Oho kaip greitai atgal į namus
Dabar belieka sulaukti gražių rezultatų
O man tokia nostalgija Stambului, kad jau dabar laukiu kada galėsiu vėl vaikščioti Istiklal...
juratele2006 parašė:
Sveikos mergaites, mano turkiskam stebuklui jau tuoj 3 metai. Mastom apie snaigutes pasiemima. Viska jau pamirsau, kaip cia tas FET vyksta. TR turim 5 snaigutes. Ga…
Labas juratele!! Nežinau ar pameni, bet aš tau vaistukus vežiau iš Turkijos 2014 metu pabaigoje, o dabar vėl panasiu metu svajojam apie vaikucius 😍 linkiu sėkmės!!!
Krown parašė:
Nzn, gal pas juos dar griežčiau vertinama ir sakė visai neatitinka čia tų raidžių nes visai kita kvalifikacija, tai pagalvojau gal ir Lietuvoje kitokia ji yra ir ki…
Tai zinoma nera ka lyginti su LT, kokybes atzvilgiu ir visa kita, bet man tiesiog idomu kokia dar kita sistema gali buti, galvojau kad visur vienodai vertina.. ir kai atsyla gali kokybe pasikeisti. Na nesvarbu, blastukas pakankamai stiprus atsildytas prikibti, tai bet kurios raideles prikibs.
Marga 2 parašė:
Man Hcg paskirtas geguzes 2 ,bet si sekmadieni eusiu pasitikrint![]()
Jau nebedaug laukt, aukstu skaiciuku!
julie parašė:
Tai zinoma nera ka lyginti su LT, kokybes atzvilgiu ir visa kita, bet man tiesiog idomu kokia dar kita sistema gali buti, galvojau kad visur vienodai vertina.. ir k…
Gal kažkaip procentais vertina ir kitos ribos yra,pvz gal jeigu ten vidinės ląstelių masės yra 95proc memorial dar vertina kaip A,o Bahceci jau eina kaip B ar pan.
Pasidomėsiu
JustAi parašė:
Gal kažkaip procentais vertina ir kitos ribos yra,pvz gal jeigu ten vidinės ląstelių masės yra 95proc memorial dar vertina kaip A,o Bahceci jau eina kaip B ar pan.
…
Būtų labai keista, jeigu vertintų, pagal savo sistemą. Šiaip pirmą kartą girdžiu, kad skirtingose klinikose skirtingai vertintų kokybę...
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai