Mijuka parašė:
ka daryt mamytes su tuo tepliojimu, ryskiai raudonai tepa visa laika, o gydytoja liepia laukt...ko laukt?
Jo,laukt,o kiek tau savaiciu,ar tikrino tave,ka mano,ar yra sirdele,embrionas?jei yra reikia gelbet,dufastona pvz gert..
Mijuka parašė:
ka daryt mamytes su tuo tepliojimu, ryskiai raudonai tepa visa laika, o gydytoja liepia laukt...ko laukt?
Jo,laukt,o kiek tau savaiciu,ar tikrino tave,ka mano,ar yra sirdele,embrionas?jei yra reikia gelbet,dufastona pvz gert..
Mijuka parašė:
Labuka, tikrai nelauk, vaziuok i ligonine, ar pas kite ginekol.
Infiniti parašė:
8 savaites, sirdele yra ir spirale salia vaiko. Sake gali tepliot, niekas ten neatsidalina, bet po viskuo kazkas ten ko nesupratau, tik sake myliuko atsisakyt ir pagulinet, bet kaip man gulinet su 11 men dukryte, kai as viena namie
Infiniti parašė:
O ka del tos spirales sako,kaip ji isimama buna,kada?
gimdymo metu iseina po vaiko. Neisimineja variniu.
munnce parašė:
vat man su tais skanavimais irgi klausimas iskilo, kiek gi ju reikia, ar jie nekenkia? ir apskritai as galvojau, kad atejus bent jau mane visa apziures, kokius tepinelius paims ar nera infekcijos ar pan. tai pirma gydytoja, tik paskanavo, kraujo tyrimus atliko, pasake kad tikrai nescia ir ateik po 3 sav, tada sirdute plaks.na nuejom po 2 sav. pas kita gydytoja, ale labai geras,vyro bendradarbes, bendradarbiu zmonos eina, tai paskanavo, gan ilgokai, viska apziurejo, ismatavo mano burbuliuka, na pakalbejo apie vaistus, maistus ir pan. na patyres gydytojas jauciasi, bet velgi jokiu tepineliu ar kazko panasaus ir pasake, kad po 2-3 sav. vel ateitume, tai pasake, kad isvaziuojam, tai po 5 sav, eisim, na mazdaug 13 sav. gausis, tai ka vel skanuos, blemba jau trecias kartas bus, tai ka taip kas menesi? siaip mes einam privaciai,cia sveikatos sistema, kaip sistema, tikrai geresne nei Lietuvoj, ligonines nerealios, aparatura naujausia, bet gydytoju kompetencija man abejotina, nepasitikiu as jais ir tas yra blogiausias dalykas, kai koks sveikatos sutrikimas visada pasiskaitau internete, aklai nepasitikiu, nes buvo pora atveju, kai buvau apsalus nuo neismanymo, antibiotikus jie cia ryja ir israsineja kaip saldainius, na siaubas....tai ka su tais skanavimais daryt, manau, kad kas menesi jie tikrai nera reikalingi ir jei bus sakoma daryt,eilini karta teks protestuoti, nes man jau nesa i pasipelnyma![]()
kaip as nesiojau arona ir cia gimdziau tai nuejau pas savo daktare ir jai sakau girdejau kad beveik kas menesi darot skana,daktare sako na priklauso cia nuo mamytes,o as sakau as gerai jauciuosi ir as neisiu skanui kiekviena menesi,as zinau kad galima daryti 2-3skanus per visa nestuma,tai mano daktare man sako,nenori neik,neverciama,jai gerai jautiesi ir viskas matau tvarkoj neik ,ir as per savo lelkos visa isnesiojima ejau tik 2 skanus,o kaip pernesiojau 2savaites tai dar viena padare ir viskas
mergaitės patarkyte ką nors nuo pykinimo
jau nebegaliu daugiau,nevemiu,bet visą dieną pykina,tik atsibudus ir iki pat vakaro..tai visą laik guliu ir bandau mėgoti nes tik tada gerai jaučios,neko valgyti negaliu,daktare sako kad tai normalu ir po 3mėn. praeis
man tik 7 sav
kaameeela parašė:
mergaitės patarkyte ką nors nuo pykinimojau nebegaliu daugiau,nevemiu,bet visą dieną pykina,tik atsibudus ir iki pat vakaro..tai visą laik guliu ir bandau mėgoti nes tik tada gerai jaučios,neko valgyti negaliu,daktare sako kad tai normalu ir po 3mėn. praeis
man tik 7 sav
na yra vaistu, man israse, sako turek jei ka, jei jau bus ziauriai - zofran zydis, jei tokiu Lietuvoj yra, nezinau...as nenaudojau, nes manes, kaip ir nepykina, tik sleikstulys.bet siaip sakyk gydytojai, na jei gyvent neimanoma, tai lai israso vaistu, kitos ir per visa nestuma vemia, taigi tie 3 menesiai ne rodiklis
munnce parašė:
na yra vaistu, man israse, sako turek jei ka, jei jau bus ziauriai - zofran zydis, jei tokiu Lietuvoj yra, nezinau...as nenaudojau, nes manes, kaip ir nepykina, tik sleikstulys.bet siaip sakyk gydytojai, na jei gyvent neimanoma, tai lai israso vaistu, kitos ir per visa nestuma vemia, taigi tie 3 menesiai ne rodiklis
tai prašiau bet sako jei paviksta nuryti maista ir neapsivemt tai čia ne tragėdija
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai