munnce parašė:
vat man su tais skanavimais irgi klausimas iskilo, kiek gi ju reikia, ar jie nekenkia? ir apskritai as galvojau, kad atejus bent jau mane visa apziures, kokius tepinelius paims ar nera infekcijos ar pan. tai pirma gydytoja, tik paskanavo, kraujo tyrimus atliko, pasake kad tikrai nescia ir ateik po 3 sav, tada sirdute plaks.na nuejom po 2 sav. pas kita gydytoja, ale labai geras,vyro bendradarbes, bendradarbiu zmonos eina, tai paskanavo, gan ilgokai, viska apziurejo, ismatavo mano burbuliuka, na pakalbejo apie vaistus, maistus ir pan. na patyres gydytojas jauciasi, bet velgi jokiu tepineliu ar kazko panasaus ir pasake, kad po 2-3 sav. vel ateitume, tai pasake, kad isvaziuojam, tai po 5 sav, eisim, na mazdaug 13 sav. gausis, tai ka vel skanuos, blemba jau trecias kartas bus, tai ka taip kas menesi? siaip mes einam privaciai,cia sveikatos sistema, kaip sistema, tikrai geresne nei Lietuvoj, ligonines nerealios, aparatura naujausia, bet gydytoju kompetencija man abejotina, nepasitikiu as jais ir tas yra blogiausias dalykas, kai koks sveikatos sutrikimas visada pasiskaitau internete, aklai nepasitikiu, nes buvo pora atveju, kai buvau apsalus nuo neismanymo, antibiotikus jie cia ryja ir israsineja kaip saldainius, na siaubas....tai ka su tais skanavimais daryt, manau, kad kas menesi jie tikrai nera reikalingi ir jei bus sakoma daryt,eilini karta teks protestuoti, nes man jau nesa i pasipelnyma
as ejau privaciai pas lietuvi ginekologa tai man dave sudaryta plana,ir salia palyginimas su airiu prieziura
tai ten parasyta pirmas skanas transvaginalinis iki 8 sav antras vizitas 12sav tiria dauno rauksle su skano transvaginaliniu pagalba ir visi tyrimai slapimo kraujo ir tepenelis ir dar kazkokie.o po to jau svoris ir taip konsultacijos raso jei reikia tai paziuriu su skanu.2 butini skanai o 3 jeigu nori tai ir iseina kad per visa nestuma 5 skanai