Karinukee parašė:
O jus plysot?
sakyk tu
na as vos vos tik beveik galim sakyt neplysau ir nesiuvo nieko.
Karinukee parašė:
O jus plysot?
sakyk tu
na as vos vos tik beveik galim sakyt neplysau ir nesiuvo nieko.
Jonike parašė:
Turiu klausimeli,kaip sugirdyti lasiukus kai pati maitinu?Nes jau pavargau istisai ant ranku,valgydama spardosi, rankom toks jausmas kad papuli nuraus kaip malasi,o…
As i saukstuka maziuka prilasinu ir sugirdau, nubraukiu i liezuviukajei lieka
geltona lelija parašė:
Sveikutes,o as jau senai norejau paklaust tu kurios plyso ar kirpo,ar jums ten niekas nepasikeite?pvz pas mane buvo tokios didokos lytines lupos,o po siuvimo ju vis…
Neuzsiuvo
pas mane viena lytine lupa buvo irgi didoka, bet dabar kazkaip po gimdymo susitvarke, nors neplysau, nekirpo ir nesiuvo
P-a-n-e-l-e parašė:
nu tai kodel pas kita nevedat?mes pas daktara jau 4 kartus buvom![]()
ir dar 16d skiepas bus :DD bet pas mus tiktas vienas pienas tera akusere atejo irgi toki atv…
Todėl, kad "sveikoje pradžioje" yra tik 3 šeimos gydytojos, maniškė atostogaus mėnesįm tai dar šią savaitę.. pas kitas neužrašo, nes mat nėra vietų ir mums nėra skubu, nes niekuo blogu labai nesiskundžiame. Ai... nebežinau į kokią kliniką keisti.. nes čia tai man niekas nebepatinka. :/ tiek visokių klausimų ir pan.. tai jie nebent pasiūlyt gali Markūnienę, kurios vizitas visada mokamas ir yra 70-100lt. o pati gydytoja... tai... patylėsiu, buvo pas mus apsilankius pirmą kartą... prabėgom sužiūrėjo, greit susaką, įkišo kartą papą vaikui, nes mum nesisekė ir išlekė lauk...
Agne.kar parašė:
Todėl, kad "sveikoje pradžioje" yra tik 3 šeimos gydytojos, maniškė atostogaus mėnesįm tai dar šią savaitę.. pas kitas neužrašo, nes mat nėra vietų ir mums nėra sku…
Oho na nesamone...pas mus betkas tik paskambini sako atveskit kad ir nebuvai talonelio pasiemes visada siltai priima...net i ligonine nuvezem su pilvo diegliukais nes nezinojom kas yra tai nesijuoke prieme suprato apziurejo patarimu dave.......dar susimoket teik?? Nu nesamone.
na privačios klinikos.. taip ir žaidžia.. man vyras jau seniai sako, kad reikia pereit kitur.. bet KUR?? nes tikrai, pastaruoju metu niekada laiku nepriimdavo, reikadavo laukt ir 40-50min.. nors žmonių beveik nėra.. nesuprast ką ten jie veikia.
nors ir atrodo ten malonūs žmonės, bet tvarkos tai nėra,. visiškai nerūpi pacientai, bent jau mano patirtis tą parodė.. Gaila, bet ką padarysi. reiks ieškotis kitos vietos
warliukas parašė:
As i saukstuka maziuka prilasinu ir sugirdau, nubraukiu i liezuviukajei lieka![]()
Aciu uz patarima,reiks pabandyti.
Sigita85 parašė:
man akusere kai suvo sake maziausiai 6 savaites jokiu santykiu
Taip pasake todel nes siuvo ar tai galioja ir toms kuriu nesiuvo?
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai